BA_Chris

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

to może jestem zapominalski ostatnio :D

2. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Witaj:)
    Krzyś, jak Ty dajesz radę? Ty jeden, na tyle Pań:D
    Ważne , żeś Ty jeden na ,,górze":p

BA_Czerwona lubi to.
  3. Szaszthi

Szaszthi Młodszy ekspert

Oj tak, Iwonka tego przeżyć od wczoraj nie może, jak się doliczyła xD

Krzychu2907 lubi to.
  4. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

W myślach moich czytasz?
    Przecież jeszcze mnie dziś nie widziałaś:D

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć, przyszłam się przywitać :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 stycznia 2015
  6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Witaj Aniu, moja farma całkiem dobrze się ma, dziękuję, a co tam u Ciebie słychać? Długo Cię z nami nie było. :)
    Hej. :)
    A daję, z czym miałbym nie dać rady? ;)
    A co Iwonko też byś chciała dołączyć? :p
    Cześć Monia, dzięki za odwiedziny. ;)

7. Hej nasza oazo spokoju;):p
    jak tam BB?
    zostawiam cosik
    [​IMG] miłego dnia :)

8. krasnoludek10

same cofki a piór nie mam wystarczająco więc kończę na 2 zadaniu misję :D Ważne że kameleony są :p;)

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie to, żebym coś sugerowała...
    Ale miłych snów :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Doberek :) Przyszłam zapytać, jak samopoczucie naszego ulubionego SMODa :) Mam nadzieję, że troszkę lepiej. Słonecznego dnia :)

11. smieszki

smieszki Młodszy ekspert

Mnie tam ,,pochłaniacza czasu" w jednej wystarczy :p

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Krzyś, zaglądasz tu jeszcze? :)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Chris! ;) Rzeczywiście z rok, ponad rok mnie nie było, zwariowany czas to był. :p Teraz wróciłam, bo mam więcej czasu, a wszystko zależało od treningów. ;) Bliżej mam, więc dojazdy mniej czasu zajmują tym samym łatwiej jest pogodzić wszystko ze sobą. ;) Jak zwykle u mnie jest okej, czas wolny się zbliża, więc wypocznę. :p Ogółem bez większych zmian. ;)
    A co u Ciebie? :)
    Pozdrawiam serdecznie. :)

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Hej. :)
    Ale Wy o mnie dbacie, dziękuję. :p
    Gratulacje. :)
    Nie siedziałem za długo, udało mi się wylizać w międzyczasie. ;)
    Dziękuję, znacznie lepiej. ;)
    Miłego popołudnia i wieczorku. :)
    Czasami jak wydać. :)
    No jakoś tak z rok Cię nie było, ale teraz znów jesteś. Miło. :)A można wiedzieć co Ty tak pilnie trenujesz? :)

A, no chyba że tak. :)

15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Jestem jak bumerang. :p Zawsze wracam, FA to dla mnie taki sentyment, skrawek dzieciństwa. :)
    Pilnie trenuję siatkówkę. ;) Tak się zdarzyło, że dość wysoka i znajomy taty, czyli prezes klubu stwierdził, że jakbym chciała mogłabym grać. :) Już 2 latka trenuję, trochę późno zaczęłam, ale dużo przez ten czas się nauczyłam. :)

Krzychu2907 lubi to.
  16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jejku, jak ja Ci zazdraszczam. :inlove::inlove::inlove: Moją pasją też była siatkówka, ale jakoś nie dane mi było poświęcać jej więcej czasu niż bym chciał. :p To trenuj pilnie i zdobywaj puchary. ;)

Anja8787 lubi to.
  17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

To wiesz jaki to fajny sport. :p To więcej niż pasja. :) A dziękuję. :)
    Myślę, że polscy siatkarze też na szczęście trochę spopularyzowali ten sport. Moi rówieśnicy niechętnie ćwiczą chociażby na w-f'ie, a co dopiero gdzieś dodatkowo iść. Rozumiem, że nie wszyscy się do tego nadają, ale te zwolnienia to naprawdę są nagminne. :sleepy:

18. krasnoludek10

Krzysiu - witam i o zdrowie pytam :) A przy okazji o to czy mógłbyś mi przesłać CMJ się zapytam :D

19. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak najbardziej wiem, jako dziecko i nastolatek z trudem rozstawałem się z piłką, to była moja pierwsza pasja. :D
    Witaj, czuję się całkiem dobrze, dziękuję. :)Co do CMJ, to powiem tak, nie umiem i nie potrafię robić czegoś za kogoś, tym bardziej za młodzież i uczyć ją chodzenia we wszystkim na łatwiznę, grasz już dostatecznie długo by móc sobie tak grę ustawić, rozplanować, by zdobyć w grze cukier i inne potrzebne do produkcji CMJ składniki. Przykro mi, ale CMJ nie prześlę. Mimo to miłego popołudnia i weekendu życzę. ;)

Dorota1020 lubi to.
  20. krasnoludek10

Problem w tym - że dopiero zbieram na przepis :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.