BA Chris - wspomnienie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Stanley, 12 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Stanley

Stanley Forumowy żółtodziób

Witam Was wszystkich,

Może to nie ten wątek... może to nie tu powinno być napisane, ale w tym jednym momencie nie ma to żadnego znaczenia! Ale do rzeczy...

Nie macie pojęcia jaki szok odczułem widząc to co robią Wasi współgracze...
    To przykre, głupie, bez wyczucia i kultury, totalny brak taktu, brak mi słów aby opisać zachowanie tak wielkiej liczby osób...
    Jak można kliknąć "lubię to" pod informacją o śmierci Człowieka, Kolegi, dla niektórych może Przyjaciela... Czy to aż tak wielki wysiłek pomyśleć??

I chociaż nie dane mi było poznać Krzyśka, to jako członek jednej z Ekip Bigpointu nie mogę patrzyć na takie absurdalne zachowania, dlatego apeluję o zachowanie godności należnej osobie która opuściła ten padół.

Drogi Krzysztofie, spoczywaj w spokoju!!
    Rodzinie Krzysztofa, oraz Koleżankom i Kolegom z Ekipy najszczersze wyrazy współczucia.

Moderatorów proszę o uniemożliwienie komentowania oraz usunięcie wątku wraz z zamknięciem wątku Krzysztofa.

kasandra51 lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dziękuję za wyrażenie opinii.
    Pozwól, że pozostawię to co napisałeś, bez komentarza, bo słowa są tu zbędne.
    Na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.