Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Osobiście nie jestem zadowolona , nie podoba mi się to co robią , psują całą frajdę z gry , ale to tylko moje skromne zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać . xD

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Sądząc po postach,to mało kto jest zadowolony.Kolejny beznadziejny pomysł i takie dopychanie kolanem na siłę,żeby tylko coś dać.Pełnia była fajna jak trwała krótko,na jednym polu.Na tym polegał jej urok.Po co tyle nowości?Niczemu to nie służy!No poza zarobkiem....i na pewno nie w sg.

3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

popieram cie robia to wszystko poto aby nabic sobie kase

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No to konserwy wystartowały...

Pełnia bez nowości szybko staje się zbędnym dodatkiem do gry. Gdy ktoś już ogarnie mroczne misje to co ma tam robić? Siać do stodoły? Jak długo?

5. xBabciaEwa

Firma musi zarabiać , to oczywiste , ale dokładaniem pól to wiele nie zdziałają , bo nie każdego stać na kupno maszyn , o innych rzeczach nie wspomnę .

Mając nowe pola jeszcze szybciej wszystko wysiejesz i co dalej ?

6. -Karara-

-Karara- Czeladnik forum

Jak ktoś nie chce mieć więcej pól i siania to przecież nie musi na nie wchodzić. Eventów też nie trzeba robić. Przecież nikt do tego nie zmusza.
    Na mnie np.nic nie zarabiają bo gram sobie dla przyjemności. Owszem, nowe pola=więcej klikania, ale jak ktoś ma czas to co mu szkodzi? A jak ktoś nie ma czasu to się nie gra i tyle.

magdusia668 i neta8 lubią to.
  7. xBabciaEwa

Pewnie , że nie szkodzi , jak ktoś chce tylko klikać - na zdrowie i przyjemniej zabawy życzę . xD

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

raz się ma ten czas a raz nie, a grac się chce, jak są eventy z fajnymi nagrodami to żal odpuszczac....
    a nawet jak mam czas to mnie denerwuje to klikanie, bo jest na prawde juz za dużo łąk a co jakis czas nowe dochodzą....
    gram tyle lat, troche zlotowek zainwestowalam i po prostu szkoda mi głównie czasu ktory poswiecilam na gre zeby zaprzestac grania no i tyle fajnych bratnich dusz na forum :)

duringd, _Sabrina oraz aisunelll lubią to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Owszem.Ale tym sposobem sama sobie bym odmówiła prawa do kończenia eventów,misji czy awansowania.A co do klikania,to używam od lat na stałe kombajnu,więc to akurat mnie nie dotyczy.

magdusia668 i aisunelll lubią to.
  10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Osobiście jestem przeciwniczką wprowadzania nowych pól, ale to już inna bajka. Sama nie wiem... W sumie cieszę się, że znowu będę miała co robić w strefie pełni. Wystawię mroczne itemy, które siedzą sobie w pasku......
    Piszę jak jeden z tych gracy, którzy jęczą, że nie mogą wyciągnąć wszystkich dóbr z paskaxD, ale nie o to mi chodzi... Dalej nie wiem co myślę... po prostu lubię pełnię, klimat fantasy i fajnie, że będzie tego więcejxD

Nie wiem jak często będzie dostęp do mrocznych pól. Jeśli nadal 1 dzień w miesiącu, powinien być to weekend. Środtygodniowa dla wielu graczy oznacza pełnię 3 godzinną.

11. xBabciaEwa

Wszystko fajnie , ale mi zepsuli całą zabawę - dlaczego ? było jedno pole i musiałam pomyśleć , pokombinować co robić i jak .
    Im większa ilość pól , tym mniej myślenia i tylko klikanie , a chyba nie o to w tej grze chodzi , ale ja się nie znam , wyluzowana jestem , ale do pewnych granic , a ta została przekroczona i jestem zła jak diabli . :mad:

12. chrumcia91

dla mnie raczej weekendy zazwyczaj odpadają...

13. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Znowu konserwy bez uprzedzenia. -.-

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tym razem z uprzedzeniem.

15. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

to przegapiłam. :eek:

LadyGhost lubi to.
  16. chrumcia91

W piątek było dodane:
    Witajcie Farmerzy!

W kolejną środę, 18.10.2017 o godz. 12:00 rozpoczną się prace konserwacyjne w grze. Przewidywany czas trwania to 2,5 godziny.

Przepraszamy za niedogodności,

edit:
    i jeszcze takie zdanko przy ogloszeniu do wyprzedazy przepisów:
    Czas rozpoczęcia może ulec opóźnieniu z uwagi na przerwę techniczną opisaną w ogłoszeniu.

Krokodylek75 lubi to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

O! już po konserwach? Nowe obszary już są dodane:)

Sekme lubi to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I u mnie się coś pojawiło.

19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Szybkie fakty bo niestety czas mnie goni.
    Co robić pierwsze misje by odblokować nowe pola czy co?

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A te drzewa to takie wielkie,że 4 pola zajmują.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.