Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie chodzi o wypadajki a o całokształt wprowadzenia całej tej aktualizacji która jakby nie patrzeć od razu jest skojarzona eventowo
    i o to że desperacko wprowadza się wszystko naraz jakby na siłę zatrzymać graczy
    wiesz czym to się kończy i gdzie zmierza? bo wielu z nas wie
    żeby to tylko o event chodziło to wróżka z tym wszystkim :p

strategii można szukać własnej ale logika jest BP a ta wiadomo jaka jest
    bajkowo to wygląda na planszy - fajnie za tapetę na pulpit może robić jak ktoś lubi :)

2. rysio

rysio Półbóstwo forum

No dobrze 5 nocnych debow dostaniemy i co dalej? Czy i jak sie rozmnazaja? Czy na tych 5 szt wybudowany jest caly event?

Z moich obliczen wynika ze trzeba cala 5-tke zebrac 23 x (dokladnie 22,5xwyliczenie 1125szt owocu /5 debow /10 owocow z kazdego na zbior =22,5 (23) zbiorow x 4h = 92 godz wlacznie z nocnym wstawaniem. Ewent trwac ma 120 h a wiec mozliwe

bogusiania i Tralanetka lubią to.
  3. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Zapytałam w dziale pytań - bez odzewu, więc podpytam tutaj.:oops: Co to za dziwo jest serum wampirów i do czego ma służyć?:eek: Nie wiem. Może ja nie umiem szukać :p

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Gra została stworzona po to, żeby jej właściciele w taki czy inny sposób zarabiali;) Istnienie koszyczków mnie nie rusza. Podobnie nie czuję potrzeby wykupienia całej zawartości osiedlowego sklepu...
    A o tym, że gra zmierza do końca i wszystkie działania właściciela do tego zmierzają czytam od października 2012r. - czyli od kiedy zaczęłam graćxD

Mnie akurat pełniowa aktualizacja cieszy, bo lubię ten aspekt farmy. Zresztą wszystkie pełniowe misje miałam zrobione, co siłą rzeczy powodowało, że pełnia stawała się nudna. Teraz znowu mam co robić. Jak odblokuję las, zacznę zbierać na mroczne itemy. Jaką mam alternatywę dla dłubania na farmie - marudzić na forum? Pewnie to też jakaś rozrywka...

5. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

Ten przepis na dopalacz możesz kupic za 69fl , i produkować w alchemiku a daje on +2 szt roślin księżycowych przez 5 godz*

Tralanetka lubi to.
  6. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

Tralanetka lubi to.
  7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Z zoska mozna miec dwa owoce wiecej z drzewa czyli 60 ze zbioru 5 debow. :)

toDzasta i Sekme lubią to.
  8. Tralanetka

9. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

moze i za florki, ale zbedne jak masz chuta, no chyba ze zrobia to oddzielnie to juz wtedy odpanie wysilanie sie w ta gre poki kino nie dziala

Tralanetka lubi to.
  10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

chyba raczysz żartować!!!!!!!
    Jabłuszek mam 1282 mogę się podzielić z Tobą.

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

widocznie bywamy na innych forach :p bo poczytywałam stare forum od 2010r i w 2012 też potem się wiele zmieniło :p
    rozrywką może być również czytanie ze zrozumieniem ale jak widać nie musi
    to że ktoś ma inne zdanie nie znaczy że marudzi :p
    a nawet jeśli marudzi to też jest wyrażanie opinii
    uwielbiam najazd na "marudzących" :pxD

czekam z utęsknieniem na jutrzejsze prace konserwacyjne i start eventu :)

ciekawe co ja mam tam zasiane no nie pamiętam xD

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) Tyle poradników , że można oczopląsu dostaćxD. Do odblokowania grzybowego lasu sporo roślin potrzeba .

Azile i Tralanetka lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Taaak czytanie ze zrozumieniem....xD

Wychodzi mi, że mam całkiem przyzwoicie zaopatrzoną mroczą stodołę. W sumie muszę się skupić tylko na nowym zwierzaku i drzewie a pierwsze części lasu będą moje:D

toDzasta i chris975 lubią to.
  14. Tralanetka

Już wiem czemu nie mogłam znależć tego przepisu. Dotarłam do aktualizacji pelni i przepisów na : Kryształową kulę, Grzybową maskę i Quiche z mózgokapusty. Myślałam, że to już wszystkie , a okazało się że niexD Można się pogubić w wielości nowości i w ilości miejsc ich zamieszczania w FAQ :cry:xD Ciekawe co jeszcze przegapiłamxD

15. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

6 zł??? gdzie i kiedy tak dają ... na wyprzedaży sam kombajn 7 florenków na 48 h... to na miesiąc znacznie więcej niż 6 zł -.- no chyba że coś innego jest mogłam przegapić bo nic nie kupuje... tak czy siak za dużo wprowadzają w jednym czasie... i jakoś się nie doczytałam skąd wziąć więcej tych nocnych dębów ... bo na początek każdy dostanie 5 sztuk... a jak minie ten początek to jak je rozmnożyć ? tak jak zwykłą roślinkę ??

16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Bij, zabij nie toleruje kociej wróżki, nie pasuje do mrocznej strefy i koniec.
    Lepsze by były duchy, jakieś pająki, wampiry czy nawet potworne dynie...
    Cóż będzie trzeba się pogodzić z tym czymś.
    Co do ewentu, nagrody poboczne za dokarmianie całkiem, całkiem tylko ciekaw jestem ile razy na x karmień trafi się np to nowe drzewko, zagroda czy maksymalna ilość SP itd.
    Coś tam się podłubie na spokojnie ile się zrobi tyle będzie moje przy odblokowywaniu pól.

17. Karen139

Karen139 Baron forum

Pełnia.........brrrrrrr. Nie ziębi mnie i nie grzeje.
    Czuję totalny przesyt.
    Na tą chwilę mam dość.
    Może do jutra mi przejdzie, a jak nie przejdzie, to ...............hamaczekxD

Azile lubi to.
  18. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam, mam pytanie - w ogłoszeniach jest :

Historie z dreszczykiem...

Wtorek 17.10.2017, godz. 14:00

czego dotyczy ten start ?
    Pełnia jest od jutra, a wszystkie historie są zablokowane...

19. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

Robaczku,toz wystarczy 6pln,1,3ojro czy 1 funt i odrobina pensow,aby miec kombajn prawie na caly m-c.

Ja bardzo poproszę o podpowiedź : Jak to się robi??? Żeby w tej cenie i tyle dobra?? nie uwierzę, póki nie zobaczę ;)

picantinio2012 lubi to.
  20. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

wiecej sie na da po evencie zostanie usuniety calkowicie, jeden dab zajmuje 4 pola i daje 10 owocow na zbior

tez mnie ciekawi jak mozna miec na miesiac kombajny za 6zl :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.