Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Tak. trzeba oddać ponad 60 kocich elfów aby zdobyć drugi obszar;)
    Plus oddać ponad 120 błotnistych potworów w misji "Grzybowy las 2".

2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Zeby odblokować grzybowy las musisz zrobić obie misje..1 misja to cześć odblokujesz.:)

3. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

event dosyc trudny dla osób pracujacych bez dostepu do internetu raczej nie do skonczenia

usiamik46 lubi to.
  4. halina54

halina54 Hrabia forum

juz rozumiem..to za jakies pol roku moze sie odblokuje bo nic na sile zrobic sie nie da...dzieki za podpowiedzi

empatyczna lubi to.
  5. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

U mnie taka sama sytucja :sleepy: 17 do wykarmienia i nic nie dosalam konkretnego :( punkty, sianogrosze i nawozy caly czas:(

mieszczak lubi to.
  6. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Stan na chwilę obecną 43/45, czyli jeszcze 2 karmienia paskudek. U mnie jak wyżej - PD, SG , skrzynki XL, nawozy w niewielkiej ilości, żadnych zagród. :(Żadnych dodatkowych itemów. :(Jedyna wypasiona nagroda to 25x SP...:D

7. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Na 45 nakarmionych elfów nie doszła ŻADNA super nagroda>:(>:(>:(
    Nie rozumiem tego,to nie tak powinno wyglądać!statystyka statystyką,ale żeby nic zupełnie:cry:

Anetta41 i usiamik46 lubią to.
  8. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Nie martw się u mnie też tak było.Już dawno skończyłem a teraz hoduje rude kiciusie jeszcze 11 sierśćuchów i odblokuje pierwszą strefę w grzybowym lesie.:)

9. handzin22

handzin22 Forumowy żółtodziób

skąd wziąć nocny dąb??

10. aisunel

aisunel Generał forum

xD.Masz w stodole 5 szt..Jestes hitem tego ewentu,ale teraz to wlasciwie mozesz polezec w ich cieniu,bo prawdopodobnie nie masz do nich karmy:eek:

11. abask

abask Fanatyk forum

77 karmień i nic oprócz PD, TPD, SG i zośka albo skarpeta. masakra.

usiamik46 i Anetta41 lubią to.
  12. [Mateusz13]

[Mateusz13] Ambasador forum

13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

"ja też"
    to chyba z radości , bo w tym ewenie naprawdę te nagrody od tych motylokotków są niezłe :) w podobnych wcześniej bardzo dużo pd było a teraz pd może stanowiło u mnie 5 % ? 10 % ?

MOD_Yasmina i aisunel lubią to.
  14. Poisencja

Poisencja Czeladnik forum

Gdzie można wyłączyć te latające stworki ?

15. aisunel

aisunel Generał forum

No nastepna hiciora,tak jak zawsze,wchodzisz w misje i likwidujesz po prawej stronie zielonego ptaszkaxD

16. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

gratki. jak to mówia bogatemu to się nawet byk ocieli;) u mnie evencik skończony ale nadal karmie i nadal nic. tradycyjnie. pozdrawiam

[Mateusz13] lubi to.
  17. [Mateusz13]

od razu bogatemu hehe :D co najwyżej ponadprzeciętnemu xD

aisunell lubi to.
  18. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Gratki, gratki :D. U mnie nadal nic ciekawego. Ciągle skarpety, SN, SG i to w oszałamiającej liczbie 5 sztuk. Dwa razy skrzynka XL i to wszystko. Naprawdę bez komentarza. Event pozostawia duży niesmak.

LadyGhost i [Mateusz13] lubią to.
  19. [Mateusz13]

jeszcze masz 20h eventu :D jeszcze zdążysz pare razy zebrać drzewa i wygrać fajne nagrody powodzenia :)

Majeczka13 lubi to.
  20. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Jadwiga proszę poprawić post, bo na forum nie piszemy dużymi literami.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.