Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Piankowy puch,owoc sarkofagowca,to coz to za kosmici?;).Mecze ten ewent,bez budzika,bedzie ciezko:p

2. october46

october46 Czeladnik forum

Też mnie to wkurza, nigdzie nie piszą o tych "cudach' i nie wiadomo skąd brać te nowości.

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Te nowości są do zdobycia w TS mrocznych ;)

aisunelll lubi to.
  4. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Dzieki znalazlem hi-hu,ktos juz zdobylxD

hiacynta lubi to.
  5. abask

abask Fanatyk forum

41 karmień i ciągle PD, TPD i SG. Czasami jakaś Zośka. Masakra! Te lepsze wygrane to chyba tylko dla "góry" są.

pretorianka lubi to.
  6. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

W końcu wróżka zębuszka dała drzewo fosforyzujące xD

7. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Event powinienem jutro skonczyc
    Tez nic specjalnego,Pd,Sg;Turbo i takie tam .

Mariolka ! Tak,robie Event,tym razem bez Ciebie:(bedzie to chyba moj ostani:(

Mariolka7214 i pretorianka lubią to.
  8. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

u mnie tez nic specjalnego :( ciagle SG, PD i nawozy :eek:

usiamik46 lubi to.
  9. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie mogę się doczytać skąd wziąć Piankowego ducha.

10. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

W sadzonkach na pelnie go masz,jak sie wykluje ma sie rozumiec.Drzewko to jest.
    (jezeli sie nie myle) ze mnie gracz,ze szkoda slow :(

Tralanetka i hiacynta lubią to.
  11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Kupić zagadkowe drzewo ''duch '' i liczyć na cud ;)

Piszą o tu Ogłoszenia

12. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dzięki, gapa ze mnie, ogłoszenie to czytałam ale jakoś to mi umknęło:)

agniecha$ lubi to.
  13. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no event ukończony:Dale nadal karmię te nienapasione kocioloty ;)pozdrawiam i życzę wytrwałości tym co jeszcze nie ukończyli:)mi się trafiło 200% do stodoły xDi 200 % PD z 5 prób na kole które dostałam od napasionego kociolota:inlove:

pretorianka, dotikampo oraz hiacynta lubią to.
  14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Event zrobiłam ale mam czym karmić to jeszcze karmie i dziwne bo wcześniej..nie wpadło nic ciekawego a po zakończeniu..wpadło już 2 razy 10 SP 2 dodatkowe itemiki.. i drzewko wierzby..Jeszcze kilka karmien będzie to wypaćkam te kotomotyle żarełkiem

hiacynta, dotikampo oraz pretorianka lubią to.
  15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Haniu do góry się nie zaliczam a nie mogę narzekać 1 największy pakiet SP po 2 Zośka i SN, bodajże po 2 razy mniejsze pakiety nawozów i SP. Sporo też PD itp - podobnie jak u Ciebie. No i jeszcze zagroda elfów. Co ciekawe po ukończeniu ewentu miałem 9 karmień i ani razu nie wpadła " sieczka ". Pozdrawiam

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam w klubie. :) No to ja już zupełnie " za murzynami" Pani Haniu. O 10 karmień mniej.:( Objawił mi się niedawno elf na pól pola i dostałam 3 skrzynki XXL :eek: A tak to na okrągło, jak u Pani, masakra. Zbudowałam sobie w związku z powyższymi " rekordami" dwie zagrody elfów . Teraz sieję na drugą wierzbę, a eventu mam dość-.-. Ot prosta metoda BP na ściągnięcie zapasów obu Zosiek. xDNo i SP, jak brakuje tej ukręconej.

bacowa70, empatyczna oraz dotikampo lubią to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No, biedne dęby będą mogły trochę gałązki rozprostować:)

Przy okazji produkcja itemów do zatykania dziur w nawiedzonym domu przyśpieszy:)
    Kocie elfy sprawują się... akceptowalnie. Super paszy skąpią, ale przynajmniej oddają zośkę i skarpetęxD

18. aisunel

aisunel Generał forum

Misji naprodukowali na pol roku,dojdzie jeszcze amerykanskie szalenstwoxD.No to kurczaczki zadowolone,wyrownanie szans,pomysl dla firmy dobry:).Do konca daleko,ale te owlosione motylki prezenty daja lepsze od nietoperkow,szalenstwa nie ma,ale jest lepiej z przewaga niebieskiego,nastepny ivent na granatowoxD

Majeczka13 lubi to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nareszcie skończyłam event ale coś mi się to dłużyło i nie zamierzałam już więcej karmić, no to mi na zachętę drugi dom dla kocich elfów wpadł:) i 200 tys. PDo_O:)
    pewnie dalej pokarmię te stworki:)

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do 45 karmień rano dobrnęłam, do mojej farmy super nagród nie dowieźli,
    latające koty wyjątkowo złośliwe są, to ja też. Będą głodować, a co. :pxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.