Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Podlewasz dęby cienistym nawozem ? Ja nakarmiłam 14 wróżek . xD

2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Na 5 karmień jak na razie 10 sztuk SP i to tyle z ciekawych nagród, może coś się trafi przy odrobinie farta :p
    Popatrzyłem na zadania do odblokowania nowych stref i muszę stwierdzić, że z II misją będzie bardzo ciężko się wyrobić do końca miesiąca. Duże ilości fosforu i potwora którego tak na prawdę zacząłem hodować dopiero od wczoraj:cry:
    Końcówka I będzie trochę problem z wróżkami... ale już roślinki na nie rosną :)

Ogółem ewent mi się podoba, i wszystko inne tylko te kocie... kolą w oczy.

SperanzaE, dotikampo oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Dopiero 4 robale nakarmione ale dały Upiorną Wierzbę.Teraz posiałam paproć ale widzę,że to błąd z mojej strony,bo było siać na zagrodę z robalem :( No nic,za 4 godziny posieję to drugie zielsko...

4. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

4 wróżki nakarmione, kolejne dopiero ok 10. W zapasie 17 j nawozu, a jeszcze 15 się mieli :)

dotikampo, gosiagosia60 oraz xBabciaEwa lubią to.
  5. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Tyż siedem nakarmioych i warty uwagi tylko domek wróżki, dobre i to :) oooooooooooooooo poprawka 9 jednak :D

dotikampo, gosiagosia60 oraz marmlada lubią to.
  6. juusta19872

juusta19872 Forumowy żółtodziób

Witam. Ma ktos moze błotnego potwora?

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

10 kotów nakarmionych ale trochę skąpe te moje najlepsze, co się trafiło to 10 super pasz, 2 wejściówki i upiorny... a gdzie drzewka, zagrody i itemy.... buuu będę wyć do księżyca może to coś zmieni

8. ruda120

ruda120 Ekspert forum

ile trzeba ukrecic tych przyspieszaczy 45 szt czy wiecej ? bo jakos sie gubie niestety

9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Za godzinke uporam sie z eventowka- pozniej musze na wierzbe od Jacka dosiac. Nastepnie kupic domek kocich elfow i brac sie za grzybowy las..no i oczywiscie nudne pilnowanie drzewek w miedzyczasie. :)

gosiagosia60 lubi to.
  10. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam witam a ja zupełnie bez entuzjazmu podchodzę do tej pełnie jakoś mi nie leży....

bacowa70 i gosiagosia60 lubią to.
  11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W sklepie u Jacka kupisz

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Miałam trochę roślin w stodole i musiałam dosiać tylko ziele grozy oraz te nowe i mam już wierzbę i zagrodę tylko na owoce wierzby muszę czekać, żeby elfa nakarmić.
    Na 11 karmień mam 2 Magiczne tęcze i Jedwabny sen.

Zdania jednak nie zmieniam - pogmatwana strefa pełni i ten jeżdżący pociąg widmo.

13. halina54

halina54 Hrabia forum

w pierwszym karmieniu dostalam tego kocioelfa z amfora czy jak sie tam nazywa tylko nie umiem go znalesc

14. ~czarodziejka

Napiszcie mi proszę bo jakaś niemyśląca jestem ile tego badyla trzeba wysiać żeby było na te 45 karmienia :)

xBabciaEwa lubi to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

950 styknie.

~czarodziejka lubi to.
  16. ~czarodziejka

Dzięki :) to już mam nadmiar, teraz na żerełko dla wróżki trzeba będzie nasiać :)

xBabciaEwa lubi to.
  17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jezeli podlewasz deby zoska- to potrzebujesz 950 roslinki- zeby wyprodukowac 95 sztuk cienistego nawozu- 19 razy musisz podlac drzewka. :)

~czarodziejka lubi to.
  18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ekstra:) Anglicy w swoim poradniku opisali najwartościowsze nagrody (czyli m.in. item, drzewo, 25 szt. SP itd.) jako jackpoty. Zastanawiałam się, czy to czasem nie znaczy, że można je trafić tylko 1 raz. Skoro jednak tak nie jest, to tym bardziej pilnuję dębów i karmię gadziny:D

19. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

A mnie zastanawia dzisiejsza nagroda z kalendarza...no przeca nie ma w pelni zadnych warsztacikow? o_O
    Kto mnie oswieci, palec do budki...

Edit- ach ja niemadra- znalazlam u Jacka jakies upiorne tartaki, pszczelarnie i inne takie. Myslalam, ze jest cos superextra o czym nie wiem :)

Ostatnie edytowanie: 19 października 2017
    duringd lubi to.
  20. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Też się nad tym zastanawiałem... Może dadzą Nam jakiś warsztacik z kalendarza?!

marciaaa84 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.