Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

W sklepie u Jacka kupisz.

-norbijas- lubi to.
  2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

upiorna wiezbe kupisz w sklepie jacka

3. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Niestety ta pełnia nie dla mnie.:(Tylko 2 pełnie dopiero zaliczyłam, stąd roślin malutko w stodole. Na nic nie starcza - dla mnie aut. Szkoda, że posiałam eventówkę i posadziłam drzewa. Będę siała roślinki do misji. Fajnie, że BP myśli o krótko grających, żeby chociaż coś można było zrobić z zadań>:(. Walczącym życzę powodzenia:)

SperanzaE i aisunelll lubią to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie bardzo potrafię sobie wyobrazić event łatwiejszy dla początkujących graczy...

5. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

do czego jest potrzebna upiorna wierzba? trzeba ja kupowac czy na razie jest nie potrzebna? ktos juz doczytal ? bo ja juz krecka dostalam :))

6. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

cyt : .......Aby skrócić czas wzrostu nocnego dębu należy użyć cienistego nawozu. Po dodaniu również turbo nawozu Zosi czas wzrostu nocnego dębu zostanie skrócony do 2:36 h. - jakim cudem do tych 2:36 h ? Nowy nawóz skraca o 50 % - tak pisze. to zostaje 20 h, stary nawóz Zochy nie skróci do 2,36h

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

ta wierzba jest potrzeba do zrobienia paszy dla kociego elfa i do misji . xD

Azile i -norbijas- lubią to.
  8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pisze, że skraca o 90%8)

-norbijas- lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja nie mam aż tyle kul,więc moje będą na sp póki co.W ogóle mam straszne braki... :( jak się okazało.

10. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

a jak ty odblokowałaś las jak tam potrzeba owoce wierzby a ona rośnie 2.23 h ?????

Magdam.1__ lubi to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pierwszą część dostajesz odblokowaną i drzewa się mieszczą na tym kawałku .xD

.Robaczek. lubi to.
  12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Pierwsze polepszacze ukręcone, drzewa podlane... reszta roślinki całe 40 sztuk na polach super nawozem i zośką... roślinek mam na przejście srebrnymi zadaniami do ostatnich misji... gorzej z owocami i mroczną zwierzyną... odblokowałam wszystkie mroczne skrzynki zachomikowane w pasku... trochę mnie w owocki poratowały i starczyło na wierzbę... ale nie prędko nazbieram tyle by zrobić ostatnie zadania w misjach... parę pełni się zejdzie... dobrze że chociaż roślinek starczyło na srebrne zadania..

dotikampo lubi to.
  13. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

To chyba ze mną coś nie tego:pŻeby kupić cokolwiek w sklepie trzeba mieć wiele roślin i in., np. jabłka mrocznej królowej, drzewo fosfor., i inne. Proszę poradź, jak to można ogarnąć skoro taki łatwy event dla Ciebie z dłuższym doświadczeniem. Proszę podziel się trochę tym doświadczeniem:)

aisunelll lubi to.
  14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale się na początku zakręciłam ,jak słoik twist xD
    Drzewa już podlane wszystkim czym się da , badyl rośnie a ja latam po magicznym kolorowym świecie i zdarzy mi się zbłądzić xD
    Cienisty nawóz skraca o 90 %
    poczytaj jeszcze raz poradnik :)
    Do eventu nie potrzeba mrocznych roślin
    siejąc eventówkę i robiąc nawóz skracający wzrost nocnego dębu aby szybciej nakarmić latające stwory zdobędziesz ciekawe i przydatne nagrody np dom kociego elfa

Warto robić :)

Nutka i aisunelll lubią to.
  15. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

o jesoooo dzięki ci dobra kobieto za odpowiedź, nawet tego nie zauważyłam :D
    Wypadajek całe 4 sztuki, okazało się, że rosła koszmarna dynia :(

Farmani15 lubi to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Do eventu,potrzebujesz tylko eventówki i drzew.Ewentualnie sp i turbo nawóz,ale niekoniecznie.Mroczne rośliny nie są do niczego potrzebne.

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Do eventu nie potrzebujesz kompletnie niczego kupować. Jedyne co ci potrzebne to wystawienie 5 dębów (masz je w pasku z drzewami) i uprawianie eventówki/zbieranie wypadajek, żeby mieć czym nawozić dęby. Owoce z dębów zbierasz, karmisz nimi te skrzydlate koty i stopniowo zaliczasz event.
    Rzeczy o których piszesz - jabłka mrocznej królowej, pełniowe rośliny i zwierzaki przydadzą się kiedyś tam w przyszłości, jak zechcesz pobawić się w odblokowywanie pól w grzybowym lesie. Nie są w żaden sposób potrzebne do eventu.

Nutka i aisunelll lubią to.
  18. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Jak dla mnie,to trochę za dużo tego wszystkiego na razo_OI event,i nowa pola/patrz:misje/i wyszukiwanie totemów:oops:Już sama nie wiem,co mam robić....... Pomieszanie z poplątaniem>:(

19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Przydałby się czasem taki nawóz na stałe do farmy :inlove:

Ja wysiałam roślinkę eventową na tym głównym polu PK, wpakowałam do niej wszystkie polepszacze,
    ale oczywiście i ja zapomniałam o tych do SN :cry::)
    obok rosną "normalne" o podobnym czasie wzrostu już bez dodatków,tak żeby pole się nie marnowało a w Lesie, jak to w lesie rosną te gigantyczne dęby i na tych pozostałych, 9 małych poletkach wysiałam jakieś coś do odblokowania tego fragmentu bez potwora.
    Wątpię czy mi się uda cały event zrobić ale coś się zrobi.

aisunelll i dotikampo lubią to.
  20. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

gdy na polu klikniesz na tym drzewku i najedziesz myszką na ten nowy nawóz to wyświetla się, że skraca o 50% wiec nie wiem która jest prawdziwa

Post edytowałam Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 października 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.