Opinie Baśń o pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 17 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Nie podoba mi sie! W ogóle. Ta gra zamiast przynosci przyjemnosc i odprężenie zaczyna przypominac prace w korporacji. Pranie mózgów i wyścig szczurów....

fankaromka i pyrowo lubią to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A te kocie elfy czy jak to się zwie,to skąd mam brać?W misji do okrycia pól są wymagane.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kupić zagrode u Jacka

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mówcie co chcecie:p Mi się podoba:inlove:

LadyGhost lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Aaa,ale to najpierw nową roślinkę trzeba wyhodować.Dzięki.

6. chrumcia91

prosze:)
    u mnie drzewka stoją, na razie z SNZ i TNZ, roslinka rozsiana
    wieczorem albo jutro pobawie sie w tej ogrod z itemami bo jakies tam itemy w pasku mam a i w ogrodzie tez cos sie znajdzie wiec musze demolke zrobic ;P
    na dzis mam co innego w planach

7. zenibyfajnie

zenibyfajnie Forumowy żółtodziób

dla nowego gracza ta gra jest dość skomplikowana. mam te nowe pola, nic na nich nie ma, nic nie mogę dodać prócz dekoracji i trwa 3 dni :D

wiele lat grałam w skyrama- mało co się tam rozwija, eventy są nudne ale szybko idzie zapałać o co chodzi. narazie ją porzuciłam dla farmeramy :p

8. magros

magros Nadzorca forum

a u mnie nic nie dziala

9. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

witajcie,jeszcze dobrze nie zaczęłam a mam ochota rzucić laptopem o podłogę,wszystkie możliwe dopalacze użyte,kombajn odpalony........i co?gra strasznie muli,nawet kombajnem,robota(sianie,zbieranie,itd.)trwa tyle że już mi się nie chcę nic robić....bo ile można czekać,aż kombajn zbierze?

NASTKA.BURAN, aisunelll oraz amber♥ lubią to.
  10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Warto najpierw kupic wierzbe u Jacka- jest potrzebna do produkcji paszy dla kocich elfow.
    Ani mnie chlodzi ani grzeje ta aktualizacja- no ale jak juz jest nowe pole to trzeba poodkrywac co sie da. 8)

usiamik46 lubi to.
  11. ruda120

ruda120 Ekspert forum

nie podoba mi si t o jakos wszystko - chyba za duzo naraz jednocześnie - jak mam kupic drzewo u Jacka jak brakuje mi na nie roslin, kiedy mam je siac skoro musze siac eventówke .... jak nie bedę miała drzewka nowego nie odblokuje nastepnych pól - czy ja wpadłam w jakies magiczne koło .....

12. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Eventówki potrzeba niecały tysiąc, a drzewo potrzebne do eventu masz w pasku ;)

13. danabog

danabog Mieszkaniec forum

A gdzie moje poprzednie pole?

14. chrumcia91

łąka z itemami bedzie dostepna caly czas

15. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

wejdź przez ikonkę w zegarze

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jak na razie to nie podoba mi się ani event ani "udziwnienia" ..niby zrobiłam 1 siew ale bez przekonania ..jak dołożą więcej "różlowości i śliczności" z fantasyramy to nie wiem czy nie trzasnę tą grą ..7 lat temu zaczęłam grać w grę FARMERSKĄ a teraz to jakiś cyrk ..:oops::eek:o_O...no to sobie ponarzekałam :D mam prawo :p:)

17. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam .mam pytanie ,gdzie znajdę nasiona oplatającej trawy ,pogubiłam się z tym wszystkim

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jeżu złocisty...Ale to głupie...:wuerg: Zaczęłam ale nie wiem po co....-.-

19. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

Standardowo - tam gdzie wszystkie inne nasiona. Tylko, że w strefie pełni.

20. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Ale bałagan xD
    A z tymi elfami przesadzili i nie tylko z nimi bo i z roślinami też aby odblokować nowe pole.
    Już nie wiem czy mam sadzić roślinkę na event czy siać to wszystko potrzebne do misji i i kupować zagrodę aby mieć 66 kotów.
    Bo trochę tych zagród bym musiała zakupić :eek: a już nie mówie o robieniu paszy dla nich

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.