Błędy

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by QQRYQ333, Oct 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja w sprawie OO dotyczącego błędów
    Witajcie Farmerzy,

Otrzymaliśmy informacje, że zostaną naprawione następujące błędy w grze:
    • po odblokowaniu czterech części leśnej polany aktywne są wszystkie miejsca dostępne do rozstawienia pól,
    • w czasie mini eventu Gift & Trade nie będzie dostępny już stary warsztat dla bobrów,
    • podczas G&T przy korzystaniu z opcji podarunku powinny być widoczne prawidłowe opisy, a nie jak dotychczas "MLF",
    • prawidłowe wskazania czasu oraz opisy podczas korzystania z chmurkowego pomocnika,
    • przy nieaktywnej opcji powiadomień podczas otrzymania PD za awans sąsiada na kolejny poziom powinny być widoczne punkty doświadczenia, jakie za to otrzymujemy,
    • strona logowania zmieniła wygląd.
    Do tego na niebiesko :sleepy:
    Mam rozumieć że to jest błąd ? Czy to jest jednak zmiana tylko ?

MamiKar likes this.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Strona logowania została zaktualizowana i taka pozostanie, to akurat nie jest błąd a aktualizacja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Tak
    Czemu w takim razie zostało podane to w OO dotyczącym błędów ?

4. SMOD_Atena

W dziale Oficjalne ogłoszenia - gra zamieszczane są wszystkie informacje o błędach, problemach, usprawnieniach i aktualizacjach. W dzisiejszym zamieszczone są informacje o błędach, które zostaną naprawione oraz informacja o zmianie wyglądu strony logowania. Wyjaśniłam wyżej że nowy wygląd strony logowania nie jest błędem a aktualizacją strony i taka pozostanie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Już nie xD
    Mam tylko propozycję aby dać ogłoszenia o aktualizacjach eventach itp. w ogólnym OO o błędach :sleepy: wtedy nie będziecie musieli powiadamiać co jest aktualizacją co błędem a co dotyczy eventu

Dziękuję za obszerną odpowiedź
    Miłego wieczoru:)

6. SMOD_Atena

Dziękuję za sugestię i skoro nie masz już pytań to wzajemnie miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.