Błędy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 12 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Od czasu do czasu na farmie mam zamiast prawidłowych cyfr to same 9 się pokazują oraz np. 123 lub ponton z kaczką(grafiki z rafy prawdopodobne), o których czytałam w ZZ dawno, muszę kilka razy odświeżać zanim wszystko wróci do normy.

Czym to może być spowodowane?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem,ja u siebie takich sytuacji nie stwierdzam.Jak przejrzysz forum to zauważysz,że jesteś pierwsza osobą,która zgłasza coś takiego.A w tej sytuacji to nie mogę doradzić nic innego oprócz zastosowania standardowych zabiegów,czyli czyszczenia ciasteczek cookies,flashowych i pamięci przeglądarki : >>>Gdy gra nie działa - poradnik

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tak sprawdzałam wcześniej pytania ogólne, czy nikt wcześniej nie zgłaszał czegoś podobnego:)
    Może mi laptop szwankuje:)
    Zastosuję się do tych porad:)
    Czasem pojawiają się też cyfry i słowa np. 123null... itp
    Idę się tym zająć i rozpocząć event:)
    Dziękuję:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co wiem to na takie "nule" itp...najlepszym sposobem jest wyczyszczenie ciasteczek flashowych.
    A skoro nie masz pytań,to również dziękuję,powodzenia w evencie życzę i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.