błędy z muszelkami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niepokorna, 30 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niepokorna

niepokorna Forumowy żółtodziób

Podobnie jak u wcześniejszego użytkownika też mam ten sam kłopot, gdyż dzisiaj ostanie dwie muszelki z farmerkami i pnączem fasoli nie otworzyły się i jest na nich kłódka, mimo, że wszystkie inne muszelki od początku otwierałam. Znam poradnik techniczny i zastosowałam go, wina nie lezy po mojej stronie. Pisanie do pomocy technicznej też nic nie daje, bo "odbijają piłeczkę", żeby sprawdzić komputer itp. Piszę na forum nie po poradę taką jaka wcześniej padła dla innej osoby, ale po to żeby moderatorzy zgłosili o takich problemach, niech wykażą się jakąś inwencją i pomogą czasami uczestnikom gry. Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niepokorna dział pytań ogólnych służy do zadawania pytań. Poza tym jeśli uważasz, że w grze wystąpił jakiś błąd techniczny to zgłoś go proszę do działu Pomocy technicznej, który dysponuje narzędziami pozwalającymi na weryfikację i sprawdzenie konta Gracza. Moderatorzy z poziomu forum takich narzędzi nie mają i aby konto Gracza mogło zostać sprawdzone to sam Gracz ze swojego konta to musi zgłosić do PT.

Również pozdrawiam i w związku z tym, że w Twoim poście nie ma żadnego pytania, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.