błędy w pracy młyna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia050979, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia050979

dorcia050979 Forumowy żółtodziób

Witam
    Mam aktywną skróconą produkcję paszy. Niestety w dniu wczorajszym przestało to działać.
    Pasza się produkuje w normalnym czasie. Dlaczego?

Małe sprostowanie : dzisiaj pokazuje czas dwukrotnie większy.

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 kwietnia 2015
  2. A bonus w slocie masz aktywny ??:)

3. dorcia050979

Tak. Oczywiście. Jeszcze 29 godzin

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Proszę spróbować się wylogować i zalogować ponownie. A jaki bonus jest aktywny, chodzi o abonament na młyn?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

Podejrzewam ze autorce dorcia050979 chodzi o "abonament" z otrzymanego kodu bonusowego.
    Ja mam ten sam problem tzn 50% mam aktywne jeszcze 32 godz, jednak ustawiajac produkcje SP pokazuje mi jeszcze aktywna produkcje 3:11 + 3x SP (13:30); a + 4x SP (21:12)
    Innymi slowy z 32 h moge wykorzyszac troche powyzej 14:41 h
    Czy ktos sie moze tym zajac
    PS. Blad zauwazylem wczoraj wieczerem a wiec wylogowanie, ponowne zalogowanie czy przelogowanie nic nie daje

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2015
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli zastosowanie standardowych zabiegów z tego poradnika : >>>KLIK<<< nie przyniesie poprawy i czas produkcji nadal nie będzie prawidłowy,bardzo proszę o zgłoszenie tego faktu do PT :>>>KLIK<<<

dorcia050979,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie też chyba " nie halo" z czasem w młynie. Mam turbo młyn jeszcze na 31 godzin a 8 super pasz produkować się będzie 53 godziny a powinno być 4.5 godz. x 8 = 36 godz. czy dobrze liczę?

8. dorcia050979

Atena- zgłosiłam problem do pomocy technicznej. Więcej pyta nie mam.
    Czarodziejka, rysio- chodzi mi dokładnie o to o czym piszecie.Zauważyłam problem również przy super paszy.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro zgłosiłaś problem do PT i tutaj nie masz już pytań,to miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.