błędy w pracy młyna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika k00rrin1, 6 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. k00rrin1

k00rrin1 Czeladnik forum

Witam.
    Czy są znane jakieś błędy w pracy młyna albo w wyświetlaniu czasu produkcji paszy? Mam wrażenie, że u mnie działa jakoś nietypowo.
    Konkretnie:
    Mam abonament na młyn i bonus z pnącza;
    Mam ustawioną produkcję 8 szt SP i w kolejce następne 8 szt SP;
    Sprawdzam pozostały czas i jest np 3 godz do końca aktualnej produkcji i później 32 godz (lub 24 godz jeśli jest aktywny bonus z pnącza).
    Kilka godzin później (np 4)sprawdzam ponownie i cała produkcja jest już zakończona a pasza się doliczyła do stanu. Te następne 8 szt też.
    O co w tym chodzi?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Problem o którym piszesz jest już zgłoszony, czekamy na dalsze informacje w tej sprawie. :) Możesz jednak też jeszcze zgłosić się do Pomocy Technicznej, dzięki czemu będziemy mogli przekazać, że problem dotyczy coraz większej ilości Graczy. :)

3. k00rrin1

k00rrin1 Czeladnik forum

Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź.
    Można zamknąć.

4. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.