błędy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 21 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam,
    czy mam sie cieszyć ,ostatnie info odnosnie błędów jest z dnia 14.12.i co dalej.....
    Dzisiaj po godz.14 przelogowałam sie i ..... mam kwiatka na głównej wyspę,przelogowałam sie jeszcze raz i to samo.

Jak mam sie nie denerwować i ....no właśnie (bo dostane dziki bilet) ale jako MODZi również gracie i co.....no jak mam grać,eventu na szczeście nie robie ale .....to są naprawde żarty z nas farmerów.Kiedy cokolwiek bedzie dobrze działać?Jak mam grać,czy mam zamknąć farme na 4 spusty.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ewa, ale nas wszystkich też te błędy denerwują, może jeszcze bardziej niż Graczy ale nic na to nie poradzimy. Zgłaszamy, przekazujemy i czekamy na naprawy. Jesteś w grze od wielu lat i wiesz, że co jakiś czas błędy są i nie da się ich uniknąć ale dział techniczny jak zawsze jest informowany i stara się je jak najszybciej usunąć a nam pozostaje cierpliwie czekać, może wyjść na świeże powietrze i wdech, wydech, może cierpliwość wróci ;)
    Do podzielenia się opinią udaj się proszę do tematycznych wątków (w zgodzie z regulaminem), tutaj temat zamykam.

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.