Błędy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogi70, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogi70

ogi70 Stały bywalec

W związku z wypowiedzią wolontariuszki " MOD WADERA" w dziale PYTANIA TECHNICZNE na zgłoszone błędy w grze, chciałem dopytać, który to punkt regulaminu mówi że błędy w grze zgłaszamy do Centrali, poprzez zakładkę Impressum a nie do pomocy technicznej?

Dla przypomnienia jeszcze raz wymienię występujące błędy w grze:

1. Niewłaściwa ilość itemu NOCNA MARA

2. Niewłaściwa ilość MONET RENZO

3. Brak ok. 100 milionów PD ze zbioru plonów z leśnej polany z wykorzystaniem Pakietu Premium (za który zapłaciłem 95,94 zł) umożliwiający automatyczny zbiór plonów wraz z dostępnymi bonusami.

aweva55 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dla przypomnienia,zgłaszając błędy w grze napisałeś,cytuję :

Zgodnie z powyższym otrzymałeś informację w jaki sposób możesz skontaktować się z Bigpoint czyli korzystając z zakładki Impressum.

Do Pomocy Technicznej kierowani są Gracze,którym na forum moderatorzy nie są w stanie pomóc,tak jak jest to napisane tutaj :>>>KLIK<<<
    Jeśli Tobie nie jest w stanie pomóc Pomoc Techniczna,to pozostaje zgłoszenie błędów do centrali BP,w sposób jaki już został podany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Oczywiście że jest w stanie mi pomóc pomoc techniczna.

Problem polega na tym, że nie chce.

Jakoś w [Ticket#2014120110027626] udało się przesłać zapytanie do Centrali i uzyskać na nie odpowiedź a teraz nagle jest to niemożliwe.

Przejaw niechęci co do mojej osoby ze strony wolontariuszki TL I BOARD ADMIN CZERWONA czyli osób odpowiadających za pomoc techniczną bije po oczach, oczywiście odwzajemniam to uczycie.

Lecz nie zapominaj, że jestem zwykłym graczem, choć z niezwykłymi problemami w grze i grzecznie proszę o ich rozwiązanie, i jeśli to wymaga zamknięcie mojej farmy na cztery spusty i wtargnięcie na nią armii programistów to proszę to uczynić.

Tak jak inni gracze chciałbym czerpać radość z gry, lecz niestety od 4 miesięcy skutecznie mnie jej pozbawiacie.

Wysyłam po raz kolejny informację o błędach do PT.

aweva55 lubi to.
  4. SMOD_Atena

W takim razie bardzo proszę o kontynuowanie korespondencji z Pomocą Techniczną.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Nie, dziękuję.
    Można zamknąć.
    Korespondencja wysłana.

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro można,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.