Błędy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika radostop, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. radostop

radostop Czeladnik forum

Mam takie przemyślenie.O 15.00 nie mogłem sie zalogować do gry czyli nie mogłem zebrać rośliny eventowej( małe pola wszystkie łąki czyli ok.2000 szt.)Jeśli teraz do ukończenia eventu braknie mi ok.1000 szt. to czy BP mi to jakoś zrekompensuje czy znowu uda że nic się nie stało Przecież nie mogę siedzieć przy kompie 24h i czekać na okienka w których gra działa.Wydaje mi sie że producent ( w tym wypadku BP) za wypuszczenie bubla( bo problemy z niemożnością zalogowania się są nie od dzisiaj powinien ponieść konsekwencję,ewentualnie w jakiś sposób zrekompensować to graczom.Gram w tą grę ponad trzy lata i niestety z szacunkie m dla gracza jest coraz gorzej.Niektórzy z graczy wykupili kombajn ,nie mogą go używać kiedy chcą czyli kupili coś z czego nie mogą skorzystać to tak jak by kupili buty w których nie można chodzić,lub chleb którego nie można ugryźć.Pytam się po raz kolejny co na to BP.Prosiłbym też
    MOD-a o nie zamykanie natychmiastowe tego wątku.(Bo często to robicie żeby zamieść problem pod dywan).

2. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Jak nie urok to przysłowiowa sraczka , sorry za porównanie , ale inaczej nie da się tego określić, na odmianę ( żeby nam się nie nudziło ) nie można wykonać misji w spółdzielni , panowie technicy jak naprawiacie grę , to róbcie to tak żeby wszystko działało i nie dodajcie nam coraz to nowszych niedoróbek

radostop i Renia1920 lubią to.
  3. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

A ja proponuję zapoznać się z najnowszym ogłoszeniem dotyczącym problemów z grą ;)
    >>>klik<<<

4. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

proponuję aby osoby które wydają realną gotówkę i mają potwierdzenia, udokumentowały te errory i udały sie do rzecznika praw konsumenta, może to BP wreszcie zrozumie!
    zawsze można reklamować zakupiony towar, floreny czy pakiety inne są towarem. Te osoby powinny mieć oddana gotówkę, albo inną rekompensatę, realną!

radostop i Renia1920 lubią to.
  5. radostop

radostop Czeladnik forum

Zapoznałem się.To tak jak by odpowiedzieć "sorry taką mamy grę"

Całkowicie popieram.,o coś takiego mi chodziło.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2014
  6. MOD_November

radostop - połączyłam Twoje posty, na naszym forum zabronione jest pisanie postów bezpośrednio pod swoimi postami. Na przyszłość użyj opcji "edytuj".

No ale czego innego oczekujesz? Przecież fizycznie nie doglądam serverów BP ;) Mają od tego sztab informatyków, przy czym nikt nie jest w stanie zagwarantować bezawaryjnego działania gry ;)
    Co do rekompensaty - proponuję wstrzymać się troszkę z linczem i poczekać, co zaproponuje nam BP po usunięciu problemów ;)

7. radostop

radostop Czeladnik forum

Za podwójny post przepraszam poniosło mnie jeszcze nie przyzwyczaiłem sie do nowego forum.Co do linczu:to moje kilkuletnie doświadczenie.Po takiej grubej aferze BP musi coś zaoferować ale będą to ochłapy.Po raz kolejny pisze: gdybym poszedł do sklepu i zakupił bubla został by on wymieniony na towar nieuszkodzony lub dostałbym zwrot pieniędzy (sam pracuję przy obsłudze klienta więc wiem jak to jest,klient nasz pan i trzeba go szanować,ponieważ z klienta żyjemy.Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej gry.

nikki2676 lubi to.
  8. MOD_November

Musimy uzbroić się w cierpliwość - przypuszczam, że w BP doskonale zdają sobie sprawę, że gracze nie są zachwyceni z powodu problemów z logowaniem. Myślę, że ich priorytetem jest w tej chwili ustabilizowanie pracy serverów (oby jak najszybciej) i dopiero wtedy zaczną się dyskusje co dalej :)

9. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

gracze mają być zadowoleni, że od około tygodnia jest problem z zalogowaniem się do gry? Stracona kasa, czas i nerwy? A kto poniesie za to odpowiedzialność? BP uważa, że słowo przepraszam wystarczy? Szkoda, że z graczami nikt się nie liczy, a przecież Oni utrzymują tę grę

10. nana290159

nana290159 Książę forum

Ja juz dzis nie mam sil, zebralam tylko z 3 lak, z wyspy wylogowalo, a potem sie okaze, czy na tych 3 udalo mi sie posiac, czy odlogiem leza.

11. adamus56

adamus56 Forumowy żółtodziób

bzdura, nadal są problemy z logowaniem. Teraz wchodzi pierwsza strona, ale brak góry, czyli nie ma kombajnu ani nie mogę zmienić planszy

12. janczarn

janczarn Okazjonalny autor

Ja cierpliwie czekam na odszkodowanie... Bo te błędy są uciążliwe i duzo przez nie straciłam, przedłużenie ewentu o 24 godziny to nie łaska.

Renia1920 lubi to.
  13. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Odszkodowania nie będzie. Ja też kiedyś straciłam kasę w czasie błędów - zakupiłam pakiety drutu do rozbudowy kwiaciarni, były błędy, drut straciłam, kwiaciarni nie rozbudowałam. PT mi odpisało, że w OWH jest napisane, że gracze muszą liczyć się z błędami w grze. Jakoś tak. Nie odzyskałam kasy ani straconych pakietów drutu. Od tamtej pory po prostu rozważniej wydaję pieniądze a właściwie ostatnio w ogóle nie wydaję. I gram ;)
    Co chcę napisać? Pieniędzy nie odzyskacie. Jedyne, co możecie wywalczyć to jakiś kod bonusowy, ale to tez musicie zrobić jeszcze większy szum na forum, niż obecnie ;)

14. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jak narazie w zamian za problemy z logowaniem, event został przedłużony. Z opiniami o rekompensacie lub jej braku poczekałabym jednak do zapowiedzianego oświadczenia. Na chwilę obecną nie wiemy jakie decyzje w tej sprawie zostaną podjęte.
    A jeśli chodzi o robienie szumu...to bardzo proszę o regulaminowe wypowiedzi ;)
    Nie mogą one być wulgarne i obraźliwe.

-kangoo- lubi to.
  15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyjaśnione, w Ogłoszeniu zapowiedziano rekompensatę w postaci kodu, na dalsze informacje czekamy, w związku z czym zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.