błędy pól

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krzychu89, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu89

Krzychu89 Czeladnik forum

Na dzikiej łące siejąc na małych polach i licząc do prawej góry to w 3 i 4 rzędzie trzecie pole też od góry nie można nawozić ani użyć super nawozu. natomiast na głównej łące nie działa tak jak opisałem wcześniej pole 4 rząd licząc od prawego górnego rogu 3 pole od góry.dzieje się to samo .przepraszam że pisze w tym temacie ale aktywnych miejsc do napisania jest niewiele po zmianie wyglądu porad nie można się odnaleźć.

Kolor czcionki zmieniłam ponieważ kolor czerwony jest zarezerwowany dla ekipy

MOD_Kleopatra

2. Sprawdziłam u siebie i nic takiego u mnie nie występuje :)

Możesz napisać do Pomocy Technicznej tam sprawdzą co się dzieje, link masz pod ramką gry :)

3. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

u mnie jest to samo, kto zbiera kombajnem nie zauważa tego ale ręcznie są problemy, farmerzy juz pisali o tym na formu ale nikt nie robi w tej sprawie nic tylko odsyła do PT , a wydaje mi sie że powinni zrobic to Modzi bo dużo jest takich osób

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2014
  5. Pomimo obecności na forum więcej pytań od autora nie ma więc zamykam :)
    hlnrys

Dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.