Błędy na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 4 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam co się dzieje z grą podczas podlewania i nawożenia kursor myszki wariuje i przez to zamiast nawozu zwykłego kilka razy użyłam super nawóz pasze też ciężko zrobić bo ja dla jednego zwierza sie da to dla kilku nie bo ciągle trzeba odświeżać stronę tak samo trzeba zrobić z przechodzeniem z pola na pole znaczek mapy często nie działa zareczam że pamieć przeglądarki mam czystą a komputer jest co dzień sprawdzany więc nie ma mowy by był to problem po mojej stronie.-.-

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Lunari78 u mnie na farmie wszystko działa bez zarzutu.

Jeśli sprzętowo masz wszystko w porządku to sprawdź czy może nie masz ustawionej myszki w trybie "wyższej czułości". Niektóre modele myszek mają przycisk oznaczony jako "DPI" - im wyższa czułość tym szybciej kursor się porusza.

Daj znać czy problem ustąpił.

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ok ale jak spawdzić myszkę?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ustawić szybkość wskaźnika myszy możesz w Panelu sterowania/Sprzęt/Mysz.

Niemniej jednak jak nic w ustawieniach nie zmieniałaś a kursor "wariuje" to być może tylko myszka jest zabrudzona, nazbierała włosków czy kurzu i wymaga wyczyszczenia. Jeśli myszka jest zasilana baterią to sprawdź proszę czy bateria nie jest już zużyta, być może wymaga wymiany.
    Może to nie wina sprzętu a oprogramowania i należy zastosować się do poradnika : >>>Gdy gra nie działa<<<.

Napisz proszę czy problem ustąpił czy tez masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie niemam można zamknąć temat

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie, dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.