błędny czas w młynie?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bulinek30-, 3 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bulinek30-

-bulinek30- Mieszkaniec forum

tak jak w temacie...:p
    ustawiłem sobie kolejkę w młynie na produkcję SP:inlove:
    i jak widać na screenie jako 3 w kolejce jest produkcja SP ale czas się nie zgadza...o_O
    w dwóch pierwszych jest czas po 36h a ostatni ponad 49ho_O
    -odświeżyłem stronę...nie pomogło>:(
    -skasowałem ostatnie 3 i ponownie zadałem prace w młynie ale dalej pokazuje błędny czas>:(

miał ktoś podobny przypadek czy tylko u mnie takie cuda-.--.--.-

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A co masz z bonusów? (chodzi mi o turbo młyn, rząd skracający itd)

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje graczowi za pomoc.

-bulinek30-, pytanie zadane przez Agata00755 jest tutaj istotne, gdyż możliwe że któryś bonus kończy się. Powoduje, to że trzecia w kolejce produkcja będzie dłuższa, gdyż nie obejmują ją obecnie trwający bonus. W poradniku: Młyn - produkcja pasz znajdziesz następującą informacje :
    "
    W trakcie aktywnych bonusów, skracających czas produkcji, warto odpowiednio zaplanować produkcję paszy .
    Jest to istotne, gdyż działaniem bonusu zostaje objęta tylko ta pasza, której podstawowy czas produkcji nie jest dłuższy od czasu trwania bonusu."

Sądzę, że to jest rozwiązanie tej zagadki :)

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

-norbijas- lubi to.
  4. -bulinek30-

-bulinek30- Mieszkaniec forum

tak, mam turbo młyn,
    zauważyłem jak klikałem na + przy zwiększaniu ilości to w 3 zadaniu i do 5 szt. SP podaje dobrze czas...jak daje 6 już czas się rozmija i nie pokazuje prawidłowo...

Edit; zgadza się, abonament na młyn mam jeszcze na ok.95h... a czas 3 zadań po 8 SP to 108h

dziękuje za pomoc...można kłódeczkę założyć :D

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A przez ile ten turbo młyn Ci działa jeszcze? Bo może być tak jak napisał Kirito, że Ci wygaśnie ( piszesz, że do 5 sztuk masz dobrze, może do tego czasu Ci działa?)

-norbijas- lubi to.
  6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

prawdopodobnie niedlugo skonczy sie Tobie turbo mlyn..sprawdz sobie ile on jeszcze dziala

Agata00755 lubi to.
  7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje wszystkim za pomoc.

Ciesze się, że sprawa została wyjaśniona.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.