błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zbyniek12370, 18 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

nie wiem czy tylko umnie ale dopołudnia było podobnie za słonecznikiem co teraz z obornikiem wyświetla mi się 5 pozycji a licznik pokazuje o wiele więcej

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Może to jakiś błąd wyświetlania. Zastosuj się do tego: KLIK.

3. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

z całym szacunkiem ale gram parę dni i wiem jak jest jakiś mały błąd to się nawet nie odzywam bo nie wiem kupuje nawóz najdroższy czy najtańszy

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Też myślałem, że nastąpiła jakaś zmiana w sortowaniu na targu.

Na pierwszej stronie wyświetla tylko pięć ofert, na pozostałych sześć (tak jak było) i tylko na oborniku.
    Nie wiem, czy ma to też z tym związek, ale sortowanie w szklarni wg poziomu też fiksuje.
    np.: chmiel pokazuje za pomidorami

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2016
    bazyl2211 lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie jest tak samo

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie też tak było jak u Was ale wszystko wróciło do normy. Pewnie była jakaś chwilowa zawiecha :)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wczoraj miałam podobnie z kaczką.
    Na pierwszej stronie było pusto, na drugiej 3 oferty i na następnych dopiero komplet.
    Przelogowanie, czyszczenie nie pomagało.

Dzisiaj z obornikiem mam tak ja opisują gracze powyżej.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem. Najwidoczniej jest jakiś problem z sortowaniem. Jeśli to możliwe, bardzo proszę o kontakt z PT w celu weryfikacji problemu.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze skierowani do PT, kolejnych pytań w temacie brak więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.