błąd?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dareks13s, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dareks13s

dareks13s Forumowy żółtodziób

No więc była równa 14:00 i mi się akurat skończyła robić ta eventowa pasza i chciałem ją dostarczyć do ostatniego zadania no i wchodzę misja jest wszystko jest klikam dostarcz, potem 16 bo tyle trzeba było i dostarczam i nic się nie dzieje nie przyznali mi nagrody nwm czy to jakiś bug dlaczego tak pomimo że event sie jeszcze nie skończył.

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No a event też trwał do równej godziny 14ej, więc pewnie o ułamki sekund za późno oddałeś, niestety...

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event był do punkt 14:00 i wraz z wybiciem tej godziny się skończył,a to że w spółdzielni był jeszcze dostępny to tylko dlatego,że się nie wylogowałeś z gry,niestety był już nieaktywny,bo skończył się czas jego trwania,a w związku z tym nie mogłeś już nic oddać do zadań.

Yaris_123,dziękuję za pomoc.

4. dareks13s

czyli co można sie nawet spóźnić o 1sek. i nie będzie?

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A masz pewność, który zegar wskazuje dokładną godzinę?:) Najlepiej nigdy nie czekać z oddawaniem towaru na tzw. ostatni dzwonek, bo właśnie może się zdarzyć tak jak dzisiaj...

6. SMOD_Atena

Niestety nie można się spóźnić ani o sekundę i w misjach na czas nie zostawiać oddawania towarów na ostatnią chwilę,bo mogą się zdarzyć różne sytuacje,np..tak jak u Ciebie dzisiaj :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

7. dareks13s

No tak jakoś wyszło bo o tej samej minucie sie kończyło a myślałem że jak jest 00.00 min to znaczy że zostanie tak jakby 59sek. Czyli do 14.00.59 A w chwili gdy jechałem do miasta zegar jeszcze był

8. SMOD_Atena

No niestety to o minutę się prawie spóźniłeś,zegar nie znika w sekundę,ale event kończy się zawsze planowo i trzeba się z tym liczyć :)

9. dareks13s

No to trudno, dziękuje za pomoc, temat można zamknąć :(

10. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro można,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.