Błąd z punktacją rzędu chmur Królicza miłość

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Nede, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nede

Nede Czeladnik forum

Drodzy gracze--chciałam Wam zwrócić uwagę na rzędy chmur Królicza miłość nr 1 i 2. Otóż dzisiaj robiłam oazę miłości i z czystej ciekawości spisałam sobie punkty
    pd i tpd przed oazą i po zakończeniu oazy. Byłam wielce zdziwiona,bo okazuje się,że odjęło mi punkty /3.510 na farmie i 7.020 na Bahamie / Jak ktoś z Was ma te chmurki to wie ,że dają 350% i 200 % więcej punktów z oazy miłości--otóż tak nie jest.punkty lecą w dół. Pewnie nie wiecie Szanowni,bo nikt z Was tego nie sprawdził--ale ja dzisiaj ten błąd złapałam.Proszę sprawdzcie to sobie przy włączeniu tych chmurek i piszcie do Pomocy Technicznej.Ja dzisiaj napisałam,ale jak więcej osób to zgłosi,to może coś zrobią.Przecież każdemu z nas chodzi o to żeby punktacja poszła w górę,a nie w dół-prawda ? Pozdrawiam serdecznie:inlove: wszystkich graczy

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ponieważ post nie zawiera pytania, a z treści wyraźnie wynika, że zgłoszenie do POmocy Technicznej zostało przesłane, to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.