Błąd z czerwoną fabryką guano

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malinka_12, 22 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Nie wiem, gdzie to napisać, więc piszę tutaj. W tabelce z kolorowymi ulepszeniami fabryk oraz w grze napisane jest, że czerwona fabryka guano daje 2 sztuki guana w czasie 13,40 (bez wody), a różowa - też 2 sztuki w czasie 24h (też bez wody). Wydaje się to nielogiczne. W innych fabrykach jest tak, że czerwona fabryka w tym samym czasie daje 1 sztukę produktu. To jak naprawdę jest?

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

To nie jest błąd, ta fabryka własnie tyle daje ;) od rózowej rózni się tylko czasem

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2015
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czegoś tu nie rozumiem.
    Różowa fabryka daje to samo co czerwona, tylko produkcja trwa dłużej ?
    Czerwone fabryki dają chyba jedną sztukę, a nie dwie.

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dwie czerwone fabryki dają po 2 produkty, guano i strzygalnia owiec

5. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

No tak, ale w czerwonej strzygalni owiec 2 sztuki produkują się w tym samym czasie co w różowej. Różnią się tylko PD (nie licząc oczywiście wyglądu i ilości narzędzi). A w przypadku czerwonej i różowej fabryki guano ilość PD to niejedyna różnica...

6. anatol111

anatol111 Ambasador forum

zależy od rodzaju fabryki starsze dają dwa produkty później zrobili po jednym żeby nie było za dobrze

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie ma starszych , czy młodszych , czerwona daje 2 sztuki , nie wprowadzaj w błąd.
    Od początku tak było z guano , nie raz jeszcze na starym Forum userzy to opisywali.
    Kolejna bzdura i brak logiki w działaniach BP , z którym oczywiście NIGDY nic nie zrobili i nie zrobią.
    Guano w różu jest lepsze od czerwonego tylko pod względem PD , fabryka tylko i wyłącznie dla kolekcjonerów.
    Z niecierpliwością czekam na jakies ciekawostki od Ekipy w tej sprawie8).

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2015
    -norbijas- i Agata00755 lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czy wszystkie czerwone fabryki dają 2 szt. produktu, czy tylko nietoperze i owce ?

9. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Tylko nietoperze i owce:).

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Malinka_12 tego że w czerwonej wytwórni guano produkcja 2 sztuk guano trwa krócej od produkcji 2 sztuk w różowej wytwórni,to ja osobiście błędem bym nie nazwała,a raczej niezamierzoną pomyłką programistów.

Blazers bardzo bym chciała usatysfakcjonować Cię jakimiś ciekawostkami,ale nie mam niestety żadnych.

A co do powyższych pomyłek (w porównaniu z innymi czerwonymi czy też różowymi fabrykami) czasu produkcji przydzielonych do czerwonej wytwórni guano i czerwonej strzygalni królików,można zasugerować czy zaproponować zmianę tych czasów,jako np...zmiany w grze,zapraszam tutaj : >>>KLIK<<< Oby tylko,jak zaczną zmieniać,nie wydłużyli przypadkiem czasu produkcji wszystkich różowych,itd.....Ja jako Gracz,wolałabym żeby już zostało tak jak jest :)

Malinka_12,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Nie, nie mam. Można zamknąć:).

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można,to zamykam i miłej gry życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.