Błąd - złote banany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MalvinaG, 28 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MalvinaG

MalvinaG Forumowy żółtodziób

W związku z zaistniałą sytuacją w naliczaniu liczby złotych bananów, proszę (jeżeli jest to możliwe) o anulowanie w moim koncie (MalvinaG) transakcji, które wykonałam tzn. proszę zablokować mi drzewo goji oraz proszę zablokować mi dostęp do kolejnej świątyni (to za 45 zb). Chcę powrócić to stanu sprzed pomyłki.
    Tak na marginesie może jakaś rekompensata za to :) ? jestem osobą (pewnie nie jedną), która z forum korzysta rzadko. Niestety doba ma za małą ilość godzin, żeby wszystko załatwić. Tak ja napisałam z forum korzystam rzadko, a błędnie naliczone banany uznałam za zmiany w grze i "nowy" przelicznik jakości ZB.
    Fatalna pomyłka.

-roza1955- lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sądzę, że niestety nie będzie możliwości powrotu do stanu poprzedniego, skrypt działa w inny sposób. A co do rekompensat, to jeśli takowa miałaby się pojawić, informacja zostanie umieszczona na forum w Oficjalnych Ogłoszeniach.

kheme lubi to.
  3. kotka1992

kotka1992 Forumowy żółtodziób

ja też mam problem z bananami jakaś naliczanka na minusie

-roza1955- lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kotka1992, proponuje poczytać >TU<
    MalvinaG, nie ma takiej możliwości.
    Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. kubek19999

kubek19999 Forumowy żółtodziób

A ja chciałam zapytać, skoro po dopisaniu bananów wykorzystałam je (bo oczywiście nie doczytałam), odblokowałam sobie moringę, to jeśli teraz zminusowało mi te banany a moringę dalej mam i mogę ją kupować na targu to czy to znaczy, że normalnie mogę z niej korzystać? Dziękuję za odpowiedź.

kheme lubi to.
  6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Tak możesz normalnie z niej korzystać, jedyne co to, to że masz teraz banany na minusie przez to :)

kheme lubi to.
  7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

kubek19999, odpowiedź udzielona została w założonym przez Ciebie wątku.

8. Polnastokrotka

Polnastokrotka Wyjątkowy talent

Mam -50 bananów dawno nie wchodziłam do Świątyni zbierałam banany na odblokowanie drzewek jak weszłam sprawdzić ile nazbierałam bananów wcale nie pomyślałam że to jakiś błąd .Odblokowałam drzewka stoją sobie i zbieram owoce,dziś weszłam na forum i właśnie przeczytałam o błędzie ale to nie znaczy że jestem oszustką,rozumiem że banany które teraz zdobędę będą odpisywane aż oddam to co nie było moje.

9. Merrick

Merrick Moguł forum

też jestem na minusie -53 a pisanie do pt to błąd winnych grach to przynajmniej dają za to rękopensate:(

10. NiktZnany

NiktZnany Forumowy żółtodziób

Witam to ja mam pytanie ile tych bananów dopisywało do kont,nieświadomy odblokowałem świątynie a teraz na minusie mam 90 bananów ,to co 90 bananów mi dopisało

11. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Każdemu dopisało inną liczbę bananów więc ciężko powiedzieć kto ile miał nadprogramowych :)

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Polnastokrotka, nikt ni twierdzi, że jesteś oszustką, niemniej jednak wykorzystane błędnie dopisane, złote banany zostały odpisane i dlatego masz stan na minusie, po każdym awansie czy zdobyciu złotych bananów w evencie minusowy stan złotych bananów będzie się zmniejszał. Zgodnie z Regulaminem gry zabronione jest celowe i świadome wykorzystywanie błędów i bugów w grze i takie postępowanie wiąże się z przewidzianą karą. Wszelkie zauważone błędy należy zgłaszać do Pomocy Technicznej.

Merrick, rekompensatą jest już sam fakt, że masz na wyspie odblokowane przedmioty, na które tak naprawdę jeszcze nie zapracowałeś ( bo przed błędem skryptu nie miałeś wystarczającej ilości złotych bananów ) i nikt Tobie już tego nie zabiera, ja osobiście byłabym z takiego rozwiązania zadowolona.

NiktZnany, jest to możliwe, ja miałam błędnie dopisane 96 złotych bananów i tyle też odpisał z mojego stanu złotych bananów skrypt korygujący.

Antenka18, dziękuję za pomoc.

MalvinaG, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

chrumcia91 lubi to.
  13. MalvinaG

MalvinaG Forumowy żółtodziób

Nie mam więcej pytań - dziękuję

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z brakiem dalszych pytań temat zamykam. :)
    Życzę miłego wieczoru. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.