błąd w szkole mentora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika feniks1414, 18 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam , chciałam zgłosić błąd w szkole ,
    od popołudnia czyli po naprawie błędów w szkole mentorskiej dotyczących naliczania dodatkowych punktów za wysyłanie wiadomości , zepsuło się naliczanie punktów za przechodzenie poziomów przez kurczaki.
    Mój kurczak przeszedł już 4 poziomy , najpierw miałam problem z odebraniem bonusa , bo po przelogowaniu wracał jak bumerang , punktów nie doliczyło .
    Potem wreszcie, bonusy za kolejne dwa poziomy odebrane.... ale punktów niestety brak....
    Nie wiem czy ktoś też tak ma ?

2. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

U mnie jest podobnie. Zbierałam dwa bonusy za przejścia poziomów od dwóch kurczaków ( z 4 na 5 i z 25 na 26), stan paska poważania jak i stan punktów poważania pozostał bez zmian.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzień dobry, problem, o którym piszecie został zgłoszony programistom.

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam nadzieję,że punkty zostaną ponownie naliczone i nie przepadną.

5. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Dziękuję za informację. W taki razie poczekam ze zbiorem bonusów do czasu naprawy :)

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Rysia, na chwile obecna nie jestem w stanie powiedzieć kiedy zostanie to naprawione.
    Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

7. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

A czy istnieje taka możliwość, że zebrane wcześniejsze bonusy podczas naprawy błędów zostaną doliczone?
    Nie pamiętam jak było wcześniej podczas naprawy podobnych błędów.
    Ze zbieraniem poziomów mogę się wstrzymać do czasu informacji o naprawie błędów. Gorzej jest z bonusami zebranymi za wysłane wiadomości i prezenty, one po zapełnieniu paska przepadają.

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Rysia, przykro mi, nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, przekazaliśmy zgłoszenie wyżej musimy czekać.

9. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

W taki razie czekam cierpliwie na naprawę i hasło, że Szkoła Farmerów działa. :)

10. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Na razie pytań nie mam...
    Bardzo dziękuję.

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję na chwile obecną i zamykam. Jak otrzymamy odpowiedź dam znać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.