Blad Błąd w hodowli kolorowych zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Reniuchna, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

Nie rozumiem, od wczoraj mam błąd w trakcie hodowli w oazach miłosci, otóż odblokowałam na drzewie mądrosci szybszą produkcję w oazach miłosci co dało godzine krócej hodowlę, nastepnie dałam różową galaretkę co powinno dac 50% szybciej czyli zostało 2 i pól godz. następnie dałam 4 perfumy co w rezultacie powinno dac mi 9 min na hodowłę, a mam 18 min, może ktos wie dlaczego?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czy galaretkę dałaś przed wstawieniem zwierzaków do oaz...?
    Bo jeśli po, to niestety nie podziałała.

3. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

dałam przed i odrazu 3 szt i do tego babeczkę pinki pay żeby starczyło przez cały event, a to się stało dopiero wczoraj po południu, ale mam podejrzenia co do mojego błędu, wczoraj dodałam do paska jescze chuteneya i poprawiłam babeczką, moze to było za duzo babeczek

wybacz że zawracałam Ci głowę, serdeczne dzięki za odpowiedź i własnie dostałam wskazówke, za co bardzo Ci dziękuję. Gapa ze mnie, własnie zajrzałam na pasek bonusów i galretki ani widu, ani słychu, jednym slowem galaretka się skończyła, jeszcze raz przepraszam i serdeczne dzięki. Jest takie przysłowie "wpusc babę do biura, to atrament wypije"

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lutego 2015
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

zzizzie dziękuję za pomoc :)
    Cieszę się, że sprawa z galaretką się wyjaśniła i po prostu skończył się jej czas działania :) Skoro wszystko się wyjaśniło, to jeszcze raz dziękuję, życzę miłego dnia i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.