błąd w grze - zniknął panel ze slotami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mia_111, 7 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mia_111

mia_111 Forumowy żółtodziób

U mnie zniknął panel ze slotami.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odśwież grę lub wyloguj się i zaloguj ponownie. Jeśli to niczego nie zmieni to wyczyść pamięć przeglądarki (od początku).

Daj znać czy problem ustąpił?

3. mia_111

Logowałam się i odświeżałam już kilkakrotnie zarówno w przeglądarce jak i kliencie gry, wszędzie wygląda to tak samo, slotów nie ma.

4. naat_g

naat_g Forumowy żółtodziób

U mnie też nie ma :(

5. SMOD_Atena

U mnie ze slotami wszystko w porządku.

Jeśli odświeżenie gry lub ponowne zalogowanie nie pomoże to proszę tak jak wyżej:

Można też sprawdzić inne przeglądarki (Chrome, Edge, Firefox) oraz wyłączyć i ponownie włączyć komputer.

Jeżeli i to nie pomoże to zapraszam w celu sprawdzenia kont do PT, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

6. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Mam taki komunikat .Co to oznacza?[​IMG]

7. SMOD_Atena

bogusiak80 jeśli to błąd na Firefox to problem może stwarzać przeglądarka. Jeśli nadal występuje to wyczyść jej pamięć (od początku), zrestartuj komputer, lub sprawdź działanie gry np. na Chrome.
    Na przyszłość jeśli Twój problem jest inny to otwieraj proszę własny wątek.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2024
  8. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dziękuję za odpowiedź. Jeśli to ma być nowy wątek można zamknąć.

Hmm,tak to jest gdy chce się napisać krótko i słowo pisane nie oddaje tego co chciało się powiedzieć.Chodziło o mój post umieszczony w niewłaściwym wątku i miałam na myśl usunięcie postu.Jestem gadułą ale z tym pisaniem zwięźle słabo mi idzie.Obiecuję poprawę.

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2024
    bogusiania lubi to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z zamykaniem wątku poczekam aż Autor tematu odpowie;)

mia_111, czy problem udało się usunąć?

10. mia_111

Problem usunięty, ale nie musiałam nic resetować, restartować itd. Gdy odebrałam bonus za logowanie slot się pojawił bo akurat był bonus PD i aktywował ten element wizualny gry. Widocznie był jakiś błąd w grze gdyż działo się tak niezależnie od przeglądarki i urządzenia.

Temat można zamknąć ;)

11. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

w G&T ustawiłam wymianę koziomleczodrzew na drzewomlecznię mam zrealizowaną w wysłanych a drzewomleczni nie mam w stodole i drzewo koziomlecz mam mniej o to jedno na stanie pyt. czy w wysłanych to tez jest wymiana

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Najlepiej odświeżyć stronę gry i wtedy wszystko wskoczy na właściwe miejsce.
    W przyszłości załóż, proszę swój temat z pytaniem, ponieważ ten dotyczy innego problemu.

Ponieważ autorka tematu nie ma więcej pytań to watek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.