Błąd przy pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gonzo701, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gonzo701

gonzo701 Forumowy żółtodziób

Witam
    mam problem z ustawieniem pól na farmie w evencie pelni księżyca. Jak temu zaradzić?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

gonzo701, czy mógłbyś sprecyzować z czym konkretnie masz problem? Bo nie rozumiem czy nie możesz ustawić pól, czy może obsadzić ich roślinkami z eventu Pełnia Księżyca?
    :)

3. gonzo701

Wchodzę na pasku na dynię i mam już mroczną farmę ale gdy próbuje ułożyć pola pod uprawę to nie mogę. Roślinki z tego eventu są ale nie mam na czym ich posadzić. Pola uprawne sa czerwone tak jak bym je próbował ustawić na innej rzeczy.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A próbowałeś ustawić pola przed kliknięciem "dyni" i przejściem na mroczną farmę Spróbuj proszę najpierw położyc pola i dopiero przejść na "mroczną farmę" :)

5. gonzo701

Nic to nie daje. Tutaj to rozumiem że pola są czerwone bo ustawiam je na czymś ale na mrocznej farmie nie. To co mogę jeszcze z tym zrobić?

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a nie masz na pewno juz pol ustawionych?

7. kotek425

kotek425 Forumowy żółtodziób

czesc,ale pola sa jedne,wiec jesli masz cos na nich przed przelaczeniem dyni,to po wlaczeniu dyni nic tam nie posadzisz

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żeby posiac mroczne rośliny nie musisz kłaść nowych pól,przechodzisz tylko na "mroczną farmę" klikając w "dynię" i siejesz mroczne rośliny na tych polach,na których siejesz poza pełnią normalne rośliny.

Podrzucam poradnik na temat Pełni : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-pełnia-księżyca.10465/

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2015
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor nie zadał kolejnych pytań, Pełnia Księżyca dobiegła końca, w związku z tym pozwolę sobie zamknąć temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.