Błąd? - produkcja w warsztatach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rosseina, 14 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rosseina

rosseina Naśladowca mistrzów

Od dłuższego czasu produkuje hamaki w warsztaciku z niedźwiedziami, nie zapisuja mi się w stodole i nie mogę wykonać misji z hamakami w spółdzielni

z warsztacikiem motyli mam ten sam problem co z warsztatem niedźwiedzi

dziękuję, jak rozwiązać mój problem?

Posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj"
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 kwietnia 2023
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Produkty z pewnością trafiają do inwentarza. Może je do czegoś wykorzystujesz - np. oddajesz klientom w domku farmerskim. Na forum jednak nie mamy możliwości zweryfikowania tego.
    Skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną. Wskazówki jak to zrobić znajdziesz w >>poradniku<<. Tam zostanie sprawdzone jaki los spotkał te produkty :)

Czy masz jeszcze pytania?

Tytuł tematu zmieniłam, aby mówił coś o treści pytania i ponownie połączyłam Twój kolejny post z resztą. Wystarczy chwilkę poczekać, a odpowiedź dostaniesz, ponaglanie nie jest potrzebne:)

3. rosseina

rosseina Naśladowca mistrzów

dziękuję można zamknąć

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Proszę bardzo:) W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.