Błąd podczas płatności via PayPal

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika mały_gumiok, 2 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mały_gumiok

mały_gumiok Forumowy żółtodziób

Witam.
    Kilka dni temu poruszyłem temat różnicy w kwocie za pakiet florenów podawanej w grze,a tej która widnieje na moim wyciągu bankowym.

Poprzedni wątek z opisem problemu zamknał jeden z Moderatorów.

Zgłosiłem się do Helpdesku ale odpowiedź Pomocy nie jest satysfakcjonująca, ponieważ brzmi w skrócie tak :[ciach]

Dziękuję, że jestem wybrańcem :)

Tutaj nie chodzi o kwoty, tu chodzi o zasady.

Chciałbym aby tym razem wątek pozostał otwarty, ponieważ zgłaszają się do mnie inne osoby, które są w podobnej sytuacji. Dobrze byłoby aby pokazać skalę problemu, ponieważ czuję się zignorowany tak zdawkowymi odpowiedziami Pomocy.

Pozdrawiam

Edytuję,cytat z odpowiedzi PT usuwam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 marca 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mały_gumiok,zapoznaj się proszę z Regulaminem forum,a szczególnie z poniższym punktem :

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt.

Upominam słownie.

Jeśli już zgłosiłeś swój problem do Pomocy Technicznej,to bardzo proszę o kontynuację korespondencji z PT.Jeśli nie jesteś usatysfakcjonowany odpowiedzią z PT,zapraszam do napisania na adres centrali,korzystając z zakładki Impressum pod ramką gry.
    Na forum nie wyjaśnimy tej sytuacji.Jedyne co mogę zaproponować to korzystanie z innej formy płatności.Wszystkie informacje znajdziesz w tym poradniku :>>>Rodzaje płatności<<<.

Pozdrawiam wzajemnie i tak jak napisałam wyżej,kontynuuj proszę w tej sprawie korespondencję z PT a tutaj temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.