Błąd czy oszustwo z bateriami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 21 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam.
    po skorzystaniu z pakietu XL w utalizatorze - 90 baterii za pierwszym razem było 30 farmerek za drugim 20 a skąd niby te 20 jak w poradniku nagrody to; 24, 30, 60, 90 lub 150 farmerek, coś nie tak, proszę o rozwiązanie tego problemu!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Z pozycji forum nie mamy możliwości aby to sprawdzić, zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. janekkostuchna

Ja rozumiem że mojego problemu nie można rozwiązać z pozycji forum, lecz proszę o sprawdzenie czy istotnie mają być 24 farmerki czy 20 farmerek, proszę też o nie zamykanie wątku bo chcę się upewnić czy u innych graczy jest tak samo?

4. SMOD_Atena

janekkostuchna oprócz tego, że prosiłam o kontakt z PT, wysłałam również zapytanie czy w poradniku jest wszystko w porządku. Jeśli się okaże, że w FAQ jest błąd to zostanie poprawiony, a jeśli to na Twoim koncie jest jakaś nieprawidłowość to konieczne jest zgłoszenie w celu weryfikacji.
    Wątek póki co zostawiam otwarty.

5. janekkostuchna

Dziękuję, poczekam czy w poradniku wszystko w porządku, jeżeli tak napiszę do PT.
    Proszę w dalszym ciągu nie zamykać wątku.

6. SMOD_Atena

Informacje w poradniku są prawidłowe i nie ma żadnego błędu, napisz proszę do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i otrzymasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. janekkostuchna

Więcej pytań nie mam, jeżeli ilość farmerek w poradnika prawidłowa pozostaje pisanie do PT.
    Dziękuję za pomoc, miłego dnia :)
    Wątek do zamknięcia.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.