Błąd czy nie?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malinka_12, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

W świątyni na Bahamaramie, w czwartym pokoju, w rzędzie na samej górze, w posągu trzecim i czwartym napisane jest, że dostanie się 333 pandy i coś tam jeszcze. Czy ktoś odblokowywał te posągi i wie, jaką ilość pand naprawdę się dostanie?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Malinka_12, według tej tabeli: [​IMG] , nie jest to błąd. :)
    Osobiści nie odkrywałam jeszcze tego posągu, myślę jednak że skoro taki jest opis posągu w grze i takie informacje są zawarte w poradniku to taką ilość pand po odkryciu posągu otrzymamy. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Pytań nie mam. Jednak zauważyłam, że pomysł na Eukaliptus (według autora - drzewo) jest w spisie treści pomysłem na uprawę, nie drzewo. Wypadałoby to zmienić:). Poza tym temat można zamykać:).

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jeżeli chodzi o pomysł na Eukaliptus - już poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi. :)

Skoro można to temat zamykam. [​IMG]
    Miłego dnia życzę. :)

sabcia95 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.