BŁĄD WYSŁANEJ WIADOMOŚCI

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka0209, 28 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam, zrobiłam zakup florenów, wysłałam sms na podany nr i oczywiście po BIG dałam spacje a zamiast florenów przyszła mi wiadomość "błąd wysyłania wiadomości". Pieniądze zostały pobrane a floreny nie doszły. Już drugi raz mam taką sytuacje. Możecie napisać czy wszystko w porządku z serwerami, które odbierają zamówienia na floreny?

2. Wszystkie reklamacje dotyczące SMS wysyłamy na podany niżej adres :)

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

3. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Dziękuję za pomoc. Maila już wysłałam, także jak dla mnie można wątek zamknąć. :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.