Awatar

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krasnoludek10, 7 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Czemu gdy chcę zmienić na Chrome swojego awatara, to i tak wyskakuje mi poprzedni?

2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

bo ostatnio Chrome szwankuje.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

lolek55 dziękuję za pomoc.

krasnoludek10 takie pytania należy zadawać w dziale do tego przeznaczonym, wątek przenoszę.

A jeśli chodzi o problemy ze zmianą awatara to zastosuj standardowe czynności, czyli czyszczenie przeglądarki, ciasteczek, sprawdź czy wklejasz z komputera dobrą grafikę, tudzież spróbuj zmienić awatar korzystając z innej przeglądarki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. krasnoludek10

Nie. Na Puffinie jest normalnie nowy awatar;) A na Chrome tylko jak chcę zmienić to jest stary czy jak ktoś inny jest na Chrome to też widzi mój stary avek? Innymi słowy - to działa w jedną czy dwie strony?

5. SMOD_Atena

krasnoludek10 niezależnie od przeglądarki ja widzę ten awatar [​IMG]

Może coś źle robisz? Spróbuj jeszcze raz zapisać na komputerze ten obrazek, który chcesz wstawić i wstaw ponownie w swoim profilu.

6. krasnoludek10

Nie ma po co - jak tylko u mnie jest stary, to się tym nie przejmuję:) Można zamknąć;)

7. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.