Awaria

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 11 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Nie mogę dzisiaj odebrać prezentu codziennego ani wysłać prezentów sąsiadom. Pokazują mi się puste okienka.

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie gra chodzi bardzo wolno gdzie bym nie chciała wejsc tam kręca sie kwiatuszki zostałam juz 2x wylogowana czyszczenie i odswiezanie nie pomaga

bogusiania, szary_ludzik oraz Femina-52 lubią to.
  3. Beata06_95

Beata06_95 Czeladnik forum

Mam podobnie. Tragedia bo śpieszę sie do pracy...

bogusiania lubi to.
  4. ivona40

ivona40 Okazjonalny autor

Nic nie można zrobić...cały czas kręcące się kwiatki...makabra

bogusiania i Ewusia51 lubią to.
  5. winiulka

winiulka Moguł forum

To samo u mnie,przejść na inne pola to tragedia, trwa wieczność

bogusiania i Femina-52 lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przy tego typu problemach najczęściej wystarczy wylogować się i zalogować ponownie a czasami wystarczy tylko odświeżyć grę. Jeżeli problem będzie nadal to spróbuj zastosować standardowe czynności (czyszczenie przeglądarki - od początku). Warto też sprawdzić działanie gry na innych przeglądarkach lub kliencie.
    Spróbuj jak wyżej pogrubione.
    Też powyższe wskazówki powinny zadziałać.
    Nie zaszkodzi również zresetowanie internetu i sprawdzenie czy przeglądarki nie wymagają aktualizacji do najnowszej wersji.

Jeżeli nic nie pomaga to pozostaje kontakt z PT: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

Alicjanastka lubi to.
  7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ateno to nie wina internetu czy przeglądarki bo u mnie też kwiatki się kręcą a grę odświeżałam już chyba z 15 razy przy każdym przejściu z pola na pole i karmiąc prosiaka to co karmienie trzeba grę odświeżać, więc coś jest nie tak???

bogusiania i dantic3 lubią to.
  8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja może wrzucę filmik z Alp, miałam się nie denerwować ale... Teraz pytanie do Ekipy - mam pisać do PT?

Proszę o pomoc w tym temacie bo nie da się grać :(

bogusiania i Alicjanastka lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alicjanastka dziś były przeprowadzane prace konserwacyjne. Po takich akcjach warto zastosować standardowe czynności (czyszczenie pamięci przeglądarki - od początku), sprawdzenie jej wersji i ponowne uruchomienie.

-mala159- jeśli to klient po pracach konserwacyjnych sprawia problemy to warto go odinstalować, usunąć stare ikony, uruchomić ponownie komputer, pobrać i zainstalować klienta.
    Jeżeli to nie przyniesie poprawy to tak, napisz do PT w celu sprawdzenia konta.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie/problem?

Alicjanastka i -mala159- lubią to.
  10. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

U mnie jest tak samo, cały czas kwiatki się kręcą. To z całą pewnością wina BP, wszystko sprawdzone na 2 komputerach. Przeglądarki, nowy klient i internet - 7 (ping)-945 (pobieranie) -101 (wysyłanie).

bogusiania lubi to.
  11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gra chodzi jak muł na przeglądarkach i na kliencie.
    Wolno się loguje. Ciężko przejść na inne pola. Z wylogowaniem też są problemy.
    Szybkość internetu sie nie zmieniła.
    Znowu coś nie wyszło.

bogusiania lubi to.
  12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wygląda na to, że problem dotyka wielu graczy. Opublikowaliśmy otrzymane informacje >>Ogłoszenie<<.

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marion to mam teraz pytanie - czy dostaniemy info, że poprawka została wgrana i możemy próbować się zalogować i grać?

Bo w sumie to szkoda mi usuwać coś co chodziło bardzo dobrze - Klient i wgrywać nowego.

Czekamy w takim bądź razie na wgranie poprawek i aby gra ruszyła z kopyta. Ja spokojnie czekam i chyba wszyscy tak powinniśmy zrobić ;). Szkoda nerw i walenie głową w klawiaturę ;)8).

bogusiania lubi to.
  14. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mam tak samo włączyła kombajn ale wszystko idzie jak po tarce opużnienie duże -.->:(ze wszystkich farmerskich gier farmerama jest najbardziej denerwująca głównie przez swój silnik nawet na asus tuf ciężko mi chodzi dziś

bogusiania lubi to.
  15. BA_Marion

Poprawkę wgrano parę minut temu, ale ja jakoś nie widzę różnicy. Wg BP trochę potrwa, zanim zmiana zaczyta się u wszystkich.

-mala159- lubi to.
  16. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Mam 3 przeglądarki aktualne, czyszczenie ciasteczek nic nie daje...

bogusiania lubi to.
  17. szary_ludzik

szary_ludzik Weteran forum

Bardzo wolno się wczytuje.
    Zebranie pól dłuuugo trwało.
    Czekam na polepszenie szybkości. :)
    Wieczorem zobaczę jak działa.

bogusiania lubi to.
  18. mjanakiewicz

mjanakiewicz Stały bywalec

Problemy ewidentnie są po stronie BP.
    Przelogowywanie się, czy czyszczenie ciasteczek nic tu nie pomoże.

Odpowiedzi z serwera (FarmAPI.php) trwają średnio po 4,5 sekundy.
    Każdy może sobie to sprawdzić sam w przeglądarce -> Dev Tools, zakładka Network (Śieć)

Po prostu trzeba po każdym kliknięciu czekać po ok. 5 sekund, żeby móc jakoś farmę ogarnąć.
    Na alpach jest większy dramat..

bogusiania i Yabolek lubią to.
  19. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Czekam i też nie widzę poprawy. A czekam na stronie startowej Farmeramy której odświeżenie zajmuje 10 sec, bo to już tutaj pojawia się problem, zanim zaloguję się do gry.

bogusiania lubi to.
  20. BA_Marion

Ktoś widzi jakieś pozytywne zmiany?

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.