awaria szkoły mentorów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dlaczego nie ma ogłoszenia na temat nie doliczania punktów?Rano straciłam bonus i 2 skrzynki opieki,dopiero gdy przypadkowo weszłam do postu z pytaniem,dowiedziałam się o błędzie.Takie problemy powinny być sygnalizowane w OO.Kiedy zostanie to naprawione?Czy punkty zostaną zwrócone?

***kacper*** i _Olenka47 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro nie ma żadnego OO to znaczy, że nie otrzymaliśmy jeszcze żadnych informacji do zamieszczenia na forum. Jeśli takowe otrzymamy to zostaną zamieszczone jak zawsze. Problem został zgłoszony i czekamy na odpowiedź i jego rozwiązanie. Zapoznaj się proszę z tym postem TL_Mouse : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To skoro wiecie,że jest błąd,to chyba warto o tym napisać.....Minęło już parę godzin.
    Pytań nie mam,bo i tak nie ma możliwości uzyskania na nie odpowiedzi.

4. micko2

micko2 Okazjonalny autor

U mnie jest ten sam problem. Kurczaki przechodzą kolejne poziomy a mnie nawet nie wyświetla się bonus do odebrania- widzę tylko zmiany w paskach postępu. Przydałoby się oficjalne ogłoszenie na ten temat a nie jak zwykle milczycie dopiero po kilku dniach się można dowiedzieć jak się uda??? naprawić błąd. Tak to trzeba szukać po całym forum, żeby upewnić się że problem nie jest odosobniony...

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84, micko2, nikt tutaj nie jest jasnowidzem, jeśli Gracze zauważą jakieś nieprawidłowości, zgłaszają je tutaj bądź do PT, my przekazujemy do odpowiedniego działu i jeśli otrzymamy informacje zwrotne to wtedy są zamieszczane.
    Tak więc jeśli tylko otrzymamy w tej sprawie informacje w formie OO to zostanie zamieszczone w dziale ogłoszeń. Bardzo proszę o cierpliwość, na pstryknięcie palcami niczego nie stworzymy. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.