Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiagosia60, 17 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zamknięty temat a problem już blisko 2 tygodnie nie jest rozwiązany i nie ma innej informacji,poza tą,że jest zgłoszone >:(-.- I żadnego info,co dalej.A my byśmy chciały mieć i sygny i avatary w komplecie -.-8)>:(:cry:

2. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Pisałam, że coś chyba robią bo mnie się sam zmienił awatar na poprzedni jaki miałam. Mój post został usunięty, więc pewnie nie czytałaś. Też bym chciała wiedzieć, kiedy to będzie naprawione.

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zostało to zgłoszone, ale póki co nie mamy żadnych nowych informacji w tej sprawie, ale spokojnie jak tylko takowe otrzymamy, to je zamieścimy. Zwróćcie proszę uwagę że na forum wciąż wprowadzane są jakieś poprawki, np. ostatnio w dziale Dyskusje w grze gracze mogą już tworzyć wątki, co wcześniej możliwe nie było. Jako że Pytania ogólne nie są działem przeznaczonym do dyskusji, wątek pozwolę sobie zamknąć, jeszcze raz przy tym podkreślając, że pamiętamy o tym. ;)

Miłego wieczoru życzę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.