Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krasnoludek10, 6 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

czemu jak mam 2 avatary na forum farmy i chce założyć ten plażowy to mi nie wchodzi ? Wszystko powinno być dobrze, bo letnia sygnatura wchodzi. Jak chce założyć letni avatar albo jakikolwiek wyskakuje mi tylko ten z napisem ,,Zaraz wracam'' :( Czemu ? Jak to naprawić - najlepiej bez czyszczenia ciasteczek :( ?

2. kostuchna

kostuchna Forumowy żółtodziób

Pisze sie o tym jakiś czas i trzeba po prostu poczekać aż to naprawią bo na wersji beta takie niedociągnięcia to norma :)

3. krasnoludek10

A to dlatego mi się nie zmienia :p O nie ! paranoja ! teraz ciągle będę myślał w weekend o szkole ! Bo prędko to oni tego chyba nie naprawią :( I ciekaw jestem czemu tylko na forum farmy dzieją się takie rzeczy >:(>:(>:(

Ostatnie edytowanie: 6 września 2014
  4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Krasnoludku czy masz do tego jeszcze jakieś pytania czy już wszystko wyjaśnione?

5. krasnoludek10

Wszystko wyjaśnione ;)

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Zatem zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.