Automatyczny rozwód??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Dlaczego po jakimś czasie rozwód się sam robi?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

_kubus1404_, zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Małżeństwo na farmie :)
    Rozwód następuje po usunięciu naszego małżonka/małżonki z grona sąsiadów. Jak to wygląda u Ciebie? O jaki automatyczny rozwód chodzi?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Pamiętam że miałem podarowane obrączki i przez jakiś cczas było normalnie ale po jakimś czasie samo wyrzuciło. Ja nic nie robiłem a druga też więc czy to zrobił system???

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli Ty się nie rozwiodłeś, tzn...nie usunąłeś swojej farmerskiej żony z grona sąsiadów a tym samym nie przeprowadziłeś rozwodu, ani Twoja żona nie rozwiodła się z Tobą i gra nadal, to nie ma możliwości aby system automatycznie to zrobił.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem, do którego link podała SMOD_Wadera*, tam znajdziesz wszystkie pozostałe informacje na ten temat.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Dobra nie mam pytań. MOże po prostu trzeba napisać do pomocy.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nadal masz problem ze swoją farmerską żoną i nie masz ani żony, ani nie możesz zaproponować ponownie małżeństwa innemu Graczowi, to bardzo proszę opisz dokładnie swój problem na formularzu kontaktowym i wyślij do PT :>>>klik<<<.
    Tutaj już nic nie wymyślimy, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.