automaty-królowa skoków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 14 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Ekspert forum

na pierwszej planszy mam wszystko zrobione ale nie reaguje automat przy kole ratunkowym , pokazuje "użyj " ale nie działa żeby go użyć

2. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie jest taka sama sytuacja wszystkie działają tylko ten jeden nie działa nie mogę go zebrać. Odświeżałam wielokrotnie i nic nie daje .

Łochowski lubi to.
  3. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

No właśnie, u mnie jest to samo. Nie działa automat na pierwszym stoku, ten przy zielonym kole ratunkowym ;(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do zapoznania się z ogłoszeniem: >KLIK<

Czy są w związku z powyższym jeszcze jakieś pytania?

5. pepe2013

pepe2013 Baron forum

U mnie to samo. W ogłoszeniu piszą, że po wprowadzeniu poprawki, u nas dalej jest błąd (czyli graczy, którzy zebrali pole z automatem przed wgraniem poprawki). Tyle tylko, że ciekawe jak to naprawią. Póki co nie dostaliśmy przepustek, a czas leci... i jak zrekompensują zdobycie kolejnych przepustek w tym automacie skoro on teraz stoi A czas leci?

.savante. lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 wiemy tyle, ile jest napisane w ogłoszeniu. Jeśli tylko otrzymamy kolejne informacje to je również przekażemy. Producent gry z pewnością jest świadomy upływającego czasu.

Czy Autorka wątku chce jeszcze o coś zapytać?

7. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Automat nadal nie działa :(

8. jola8264

jola8264 Ekspert forum

dziękuje czyli jak zwykle gra się toczy a to ,że coś nie działa to się nad tym pracuje

.savante. lubi to.
  9. elia041

elia041 Forumowy żółtodziób

Automat nadal nie działa

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Aktualną informację znajdziecie >>tutaj<<.

Ten wątek zamykam, aby niepotrzebnie nie powielać tych samych informacji w kilku miejscach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.