Opinie Atrakcyjny zakup drzew

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pierr90

pierr90 Hrabia forum

ja chyba się skuszę na jedną próę :D

talarek1961 i gretag lubią to.
  2. mdobra1

mdobra1 Czeladnik forum

Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę: wybieramy 8 drzewek spośród których losowo dostaniemy tyle ile zakupimy. Szanse na trafienie tego czego szukamy są chyba większe niż w TS, bo jednak wybór ograniczony do tych 8 wybranych przez nas, a nie spośród wszystkich dostępnych - czyli jabłonki za 5 florków nie dostanę. powiedziałabym, że to nie taka zła okazja. Spróbuję - i tak największe braki mam w tych zwykłych drzewkach. A może coś lepszego z górnej półki wpadnie. :)

3. mikkikot

mikkikot Forumowy żółtodziób

Bez sensu. I tak wyskakują losowo i w dodatku trzeba wydać min. 40 fl.

gretag lubi to.
  4. lexonia

lexonia Forumowy żółtodziób

a gdzie znajde ten sklep z drzewami

gretag lubi to.
  5. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

próba przeprowadzona, 5 fl wydane, górski jałowiec przybył... powiedzmy że ok bo miałam tylko jeden, ale więcej florków nie mam zamiaru wydać:p

do sklepu wchodzi się przez zegar eventowy

talarek1961 i gretag lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku :

talarek1961, .Farmeria. oraz gretag lubią to.
  7. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Nie trzeba kupować od razu 8 - to co zaznaczasz to zestaw z którego otrzymasz drzewo - każde z 5 florenów. Jak zaznaczysz 15 - to 70 florenów ale tylko z zaznaczonego zestawu. Teoretycznie możesz w tym przypadku trafić nawet 15 identycznych.

8. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

5 wystarczy. Możesz wykupić jedno drzewko.
    Ogólnie masz rację, ale prawo Murphy’ego mówi, że: "Jeżeli coś może się nie udać, to się nie uda". Nikt Ci nie zagwarantuje równego prawdopodobieństwa wypadania drzewek. (Analogia event: "Świątynia drzwi" i klucze).

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbowałam tej losowości i na 10 pojedynczych wymian czy też wyborów dostałam 2 nowe jarzęby domowe, 3 kasztanowce, 2 choinki, 2 jarzęby brekinia i 1 jałowiec górski, całkiem nieźle :)

10. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Przetestowane zakupy u Nagietka :) wybrałem miłorząb, choinkę, mirabelkę, kasztan, złotolistne + jarząb zwykły, jarząb brekinia + jarząb domowy 1. za 5fl kasztan :) za 15fl 2 x mirabelka + kasztan, napewno się trochę pobawię ;) jestem zadowolony przynajmniej nie otrzymuje jakiś tam XL xD

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak masz rację i doszłyśmy już z Magdą (Zagma) do tego chwilę później - klik
    ale dziękuję za odpowiedź:)

talarek1961, est-orka oraz gretag lubią to.
  12. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Szczęściarzy Drzewnych

Piszta co żeśta trafiliśta u Spekulanta Drzewnego ? :) ja bym z wielką chęcią z nim pohandlował, ale żem Bidny i nimam za co :(

Ale z chęcią poczytam co np. trafiła Gretka, lub ktoś inny równie Bogaty :)

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..to jawne oszczerstwo bo ja nie nosze różowej bielizny..nie stać mnie na taką..hahah..a Ty tylko takie zakładasz toś bogaty więc kup przynajmniej kilka drzewek..xD:p:D
    .. z ciekawości , za ostatnie grosze kupiłam dwa drzewka i mam jałowiec i choinkę..:)

14. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Toć można powiedzieć bez kozery, żeś w czepku urodzona jak choinkę trafiłaś :) to są strasznie drogie rzeczy, wiem bo żem kupował na święta i zostawiłem u tego handlarza majątek :)

Nie stać mnie na różowe fifraki, chodzę w różu bo mi czerwień na słonku wyblakła, idę luknąć do skarbonki czy mam 5 FL na jedno drzewko :)

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ehhh kobieta zmienną jest xD

mówiłam że nie kupię :p

ale kupiłam bo akurat na koncie miałam 5fl

i co

i mam jarząb domowy :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

16. mieczu

mieczu Baron forum

a ja na 5 drzewek dostałem 2x śliwa mirabelka, 2x miłorząb i jarząb (niestety ten zwykły)...

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech, widzę, że tu jak zwykle prawa rynku i mieciowego marketingu robią swoje xD
    Tak się wszyscy zarzekali, że mowy nie ma - nie kupią, tak pomstowali na nowy pomysł, tak wróżyli rychły koniec gry, bankructwo nowego właściciela i ogólny Armageddon...
    ... a tu proszę, "z ciekawości" eksperymentujecie xD

Tylko tak dalej, Szanowni Farmerzy, tylko tak dalej... wyniki sprzedaży wyraźnie pokażą, że się nowinka spodobała i teraz już co miesiąc będzie kolejna (dodatkowa) okazja do wydania paru groszy na rzecz rozwoju współpracy chińsko-europejskiej xD

Ja się w to nie bawię... a na cóż mi jakiekolwiek drzewka, jeśli każde kolejne drzewko to dodatkowe dwa florki na licencję prezentową xD

18. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

masz dużo racji w tym co piszesz

ale u mnie jeden musi wystarczyć stan konta florenowego wynosi całe okrągłe "0" :p

a za miesiąc pewnie będą drzewka na wyspę w atrakcyjnej ofercie xD

talarek1961, gadek oraz zzizzie lubią to.
  19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

niekoniecznie :p po moim wczorajszym ogloszeniu ani jednej sowy co oznacza 0 fl na licencje aby wyslac do kogos cuda typu niesplik , morela itp :p nie tak łatwo komus to opchnac jak sie okazuje 8)xDxD:cry::cry:

20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    To po co ten zwykły jarząb wybierałeś do koszyczka?
    Oczywiście i ja nie mogłam się oprzeć pokusie handelku z Nagietkiem .... i tak mi się trafiło:
    z koszyczków [​IMG] 8 drzewek [​IMG]
    z koszyczków [​IMG] 5 drzewek [​IMG] :)

...... a gdyby w następnych edycjach dodali jakieś inne nowsze drzewka i xxl-ki wysokie .... to czekałabym z niecierpliwością na powrót Nagietka:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.