Opinie Atrakcyjny zakup drzew

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. megi1952

megi1952 Czeladnik forum

Po co zaznaczać jakie się chce drzewka skoro jest losowość....:(

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też to widziałam - no chyba, że po obsadzeniu wszystkich doniczek wybieramy ilość jaką chcemy kupić.
    To jest możliwe.
    Ale i tak nic nie kupię:)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja to rozumiem inaczej.... 8 drzew i tak i tak musze wsadzić, ale mogę dostać albo 1 za 5 florenow albo 8 za 40 FL

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nie bede sie klocic;) Jak zwykle sie okaze w praniu.
    Chyba ze wczesniej przyjdzie jakis Mod i rozwieje nasze watpliwosci;)

5. Alairë

Alairë Generał forum

No właśnie ja też ;), więc chyba musimy poczekać z tymi spekulacjami na moda, albo osobę, która zdecyduje się na zakup i nam wszystko szczegółowo wyklaruje :p.
    Oby taka się znalazła :D, bo jakoś nie mam ochoty testować na sobie :p.

6. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

to już wolę te 40 florenów wydać w TS

7. Megan

Megan Komandor forum

Właśnie, gdyby były nowe drzewka do wyboru....akurat te co są oferowane, to ja wszystkie mam, mnie osobiście nie zachęcili tym eventem.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zielonko1971 Twój post usuwam jako spam i bardzo proszę o przemyślane wypowiedzi w temacie.

122qwazi lubi to.
  9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

yyyyy

event znowu z kasą

odpadam, dziękuję odpuszczam i nie biorę udziału

szkoda że takie wielkie rozczarowanie

10. ross2

ross2 Komandor forum

Ale lipa .Greciu nawet gdyby dali 5 nowych drzewek to moja kasiora jest bezpieczna a owoce i tak na targu gnija wiec spokojnie mozna kupic po dobrej cenie .Evencik odpuszczam na zawsze :DxD:D

11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom

Normalnie interes życia można zrobić, kiedyś taki Handlarz nazywał się Spekulant, a teraz Biznesmen Drzewny, co to się porobiło w tym Grajdole :)

Firma chyba chce żebyśmy się rozpękali ze śmiechu, wprowadzili odmianę Zielonego Expresu z płatnymi biletami i szukają Łosi co je kupią :)

12. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Atrakcyjny zakup drzew- no toż mi atrakcja!!!

Rozumiem płatne bilety- ale 40 FL żeby się na drzewkach przejechać. :pxDxDxD

13. jacekf

jacekf Komandor forum

no i poszly konie po betonie........... :cry: oj , chyba lepiej pojde do kina lub na ................ male piwko ...........;)
    ponownie strzal w kolano / tym razem w obydwa /. co bedzie dalej - ???????

14. -myszofiko-

-myszofiko- Czeladnik forum

wiecie co - gram w tę grę od października 2010 roku i tylko dwa eventy przypadły mi do gustu pierwszy to ten, gdy Królowa rozdawała złote bananki i drugi to był bodajże z nietoperkami, gdzie było dużo siania ale nietoperz, gdy sie na niego kliknęło był szczodry, bo pamiętam, że wypadały mi same kupony na kombajn :) a co teraz zrobiło się z tą grą od pewnego czasu to ja nie wiem. Sama kasa, kasa, kasa.....za dużo tej kasy, kasy, kasy......chcą ! Ja już jako stary wyżeracz nie nadążam a co ma powiedzieć ten, który teraz zaczyna..... pozdrawiam farmerów :)

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Atrakcyjny zakup drzewek?xD Evencik odpuszczam bo dla mnie nie jest fajny.

16. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Tak się ładniutko zapowiadało i...klapa:(
    Poczytałam poradnik i Wasze rozważania i niestety zachwyt minął.
    Tym razem i ja zgadzam się z większością przedmówców-to ts-y w "nowszej" wersji;)
    Przypuśćmy,że zależałoby mi na zdobyciu np.choinki2011 i co???
    ano:
    muszę wybrać i umieścić w doniczkach 5 zwykłych drzewek,dołożyć 2 niezwykłe i 1 rzadkie
    następnie wydać 5 FL aby losowo otrzymać 1 z tych 8 wybranych drzewek???
    i powtarzać,powtarzać,powtarzać w...nieskończoność bo znając "losowość" to może ona(choinka) wcale do mnie nie zawitać:)
    Wydanie 40FL na otrzymanie 8 spośród umieszczonych w doniczkach też nie zagwarantuje mi tejże choinki;)
    Fakt-kupując 1 czy 8 TS mam mniejsze prawdopodobieństwo trafienie tej choinki spośród wszystkich dostępnych drzew z xl-kami włącznie...
    ale mam też szansę na xxl-kę,której w tym evencie brak:p
    Pomijając fakt,że wszystkie te udostępnione drzewka posiadam w mniejszej lub większej ilości,może i pokusiłabym się o zdobycie dodatkowego(którego mam np.2 sztuki) ale event musiałby dać mi możliwość obsadzenia tylko 3 wybranymi drzewkami;)
    i tak zwykłe obsadzam 5x choinkę(tę chcę zdobyć),niezwykłe np.nieśplik i rzadkie -jarząb domowy...
    Gwarancji nadal brak ale możliwość trafienia drzewek,których mam mało-większa;)

Mimo tych rozważań jednak odpuszczę sobie ten losowy event z "narzuconymi" odgórnie drzewkami do wyboru,zdecydowanie wolę zwykłe ts-y(jeśli już mam wydać 5FL za 1) bo choć nie zawsze się trafi co się chce to jednak zabawa przy odkrywaniu większaxD

17. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Brak słów,kolejna ściema.

18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

To ja jak zwykle za Babcią Ewą potruptam te drzewka mam nowe mi nie potrzebne... Tych trzech nowych niestety nie mam i znając moje szczęście w losowości mieć nie będę... Zresztą ciężko zdobyte florki mam tylko na kombajn :)

19. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

to już jest hazard BP - kasa tylko się liczy , ale mocno naciągnęli i przesadzili :(
    Odpuszczam to szaleństwo i atrakcyjność . a Wszystkim , którzy podejmą wezwanie życzę szczęścia i powodzenia :)

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Babcia tym razem nigdzie nie potrupta . Nie będę komentować tej atrakcji , bo myślę, że nie warto .
    Jestem tylko lekko zawiedziona , a tak lubię tę grę . :) Oby jak najmniej takich atrakcji było , czego wszystkim życzę .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.