Atrakcyjne zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wielkakulka, 26 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Wygrałam zagrodę tygrysa, której nie dostałam. Co dalej?

2. ewelajna82

ewelajna82 Okazjonalny autor

sprawdź w pasku zagród na wyspie, tygrysy są zagrodą do postawienia na bahamaramie

wielkakulka lubi to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu serdecznie dziękuje, jeśli autor nie odnalazł zagrody proszę napisać do pomocy technicznej, zostanie to sprawdzone.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

wielkakulka lubi to.
  4. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Sierota ze mnie. Na wyspie jest, ale nie mogę jej postawić. Jest otoczona żółtym kółkiem i przekreślona, coś jakby w znaku zakaz postoju?

Jak ją postawić?

Próbowałam wstawić Wam zdjęcie, ale nie potrafię.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 sierpnia 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wielkakulka co prawda dostęp do różnych zagród i drzew na wyspie zależny jest od odblokowania odpowiedniego posągu, ale z tego co widzę w tabelce to akurat wybieg dla tygrysów wymaga 14 poziomu, czy masz taki poziom na wyspie?

6. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

To wszystko jasne. Dziękuję ślicznie. Proszę zamknąć wątek. Jeszcze raz dziękuję.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam. Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.