Opinie Atrakcyjne zagrody!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gugi.g

Gugi.g Czeladnik forum

Kupiłam raz zagrodę i dostałam gołębnik oraz żółte niedźwiedzie.

tereska1108 i tosia lubią to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Niepotrzebnie się skusiłam na tego nagietka, czy jakoś tak, to Zdzierca, a nie Nagietek, bynajmniej u mnie :( Straciłam tylko 75 florenów na 4 koty i jakieś szopy chyba , już nie pamiętam jaka ta druga zagroda była, ale nic z tych mniej spotykanych, a chciałam trafić borsuczą jamę, bo nie mam... a błąd, już nigdy nie wydam ciężko zdobytych florenów na ten rodzaj eventu.

3. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Okej, zgrzeszyłam, kupiłam 4 Nagietkowe rozczarowajki i dostałam... Dokładnie to, czego chciałam a nie miałam: koty, orły, szopy i borsuki. Dalej już losu kusić nie będę ;) Zaznaczam, że moje zadowolenie wynika z tego, że zwykle mało co mam i łatwo mnie zadowolić :p Chociaż w Nagietkach idzie mi o wiele lepiej niż w TSach, które najwyraźniej działają na zasadzie prawa Murphy`ego: na brak czego inni narzekają często (czerwona panda czy baobab chyba) u mnie leci bez większego problemu. Za to mrówkojady czy tygrysy: mogę zapomnieć, lecą mi lepsiejsze małpy, pandy, papugi i fabryki bikini :wuerg:

Aha, lubię sobie ponarzekać, że czegoś nie mam, bo wtedy magicznie zaczyna mi wypadać z Tajemniczych - nie dalej niż miesiąc temu beczałam, że japońskich wiśniowych nie widać ani kwiatuszka, dziś mam tuzin. Jak z TSa wypadł mi ostatnio czerwony kurnik, to prawie się ucieszyłam, że to nie szóste kiwi, hehe.

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Kupiłam nagietkowe TSY bo daje zagrody których akurat nie miałam za wiele (po 2) albo wcale. :) To nic że większość z nich to starocie, skoro już są prawie nie do zdobycia;) Wzbogaciłam się akurat o to czego miałam najmniej oraz ... borsuki:inlove::DxD:)

toDzasta, Anhedrea oraz Nutka lubią to.
  5. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

gratuluje, też bym je chciała, ale niestety szczęście mnie omija szerokim łukiem

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Kupiłam kilka zagród i w sumie jestem zadowolona - bo podczas g&t polowałam i nie udało się zdobyć.
    Dostałam te o które mi chodziło
    2 orły
    2 skunksy
    1 świstak
    1 łoś
    1 niedźwiedź żółty
    1 sowa żółta
    i oczywiście to co najbardziej mnie ucieszyło to

borsuki ;)

ts nie kupuje bo zawsze mam sam badziew, a tu to chociaz trafiłam to co chciałam - co prawda losowość także tu występuje i mogłam dostać np. 9 orłów, ale przynajmniej wiem czego sie spodziewać i te 9 orłów by mnie raczej nie rozzłościło, ale jak sie okazało wpadło trochę tego trochę tego i jest okej
    kupiłabym może jeszcze z 5 ale floreny sie skończyły

toDzasta i Nutka lubią to.
  7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za Wasze opinie w temacie, wątek zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.