Opinie Atrakcyjne zagrody!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eldena

eldena Młodszy ekspert

Sorry, ale gracz dosias nie zaznaczył, ze chodzi o czerwone pandy.

mamcik123 lubi to.
  2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Czy warto robić najnowszą misję w spółdzielni ?
    Moje wyliczenia
    Do zdobycia mamy :
    373 000PD
    55 000 TPD
    170 700 SG
    7wejściówek, 4 jabłeczniki z cukinią, 25 SP i 17 gwiazdek.
    Do wydania mamy zwierzęta o średniej wartości rynkowej /na targu/około 12 000 000 SG.
    Wyliczenia robiłam bez kalkulatora, więc mogą być niedokładne :)
    Chyba zrobię 1 zadanie dla wejściówek i koniec. :)

3. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Może masz rację - nieukończonych / nie zaczętych misji mam jeszcze na jakieś dwa lata... Przypuszczam, że sam event jest najbardziej rozczarowujący dla starych wyjadaczy :(

mamcik123 i tosia lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja stwierdzilam ze raz spróbuję, bo borsuków nie mam...a moze akurat by sie udało?
    jednak spojrzalam na stan florków-12 :p

mamcik123 i tosia lubią to.
  5. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik swojego Miecia zamroził w lodówie i dołączył do niego pan Przydasie. Niech się mrożą- bo lepiej żubra- to takie zwierzątko:p:pwyjąć z lodówy niż Miecia niedobrego.xDxDxD

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Miałam napisać, gdzie mam Nagietka razem z jego zagrodami (co wymagało właściwego doboru słów, biorąc pod uwagę regulamin forumxD), ale nieopatrznie sprawdziłam stan posiadanych zagród. Mój Miecio kategorycznie stwierdził, że ma za mało świstaków, skunksów, orłów i świetlików. I że nie odpuścixD Myślę, że z 10 prób zrobię... Może przy okazji borsuk się trafi, a wciąż go nie mam...

7. norbert153

norbert153 Młodszy ekspert

witam,moze doczekamy do gt i zrobimy wymiane pand na inne ?

mamcik123 lubi to.
  8. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Mnie nie kusi Miecio,bo podczas ostatniego GT udało się wymienić wszystkie stare zagrody,których nie miałam i teraz spokojnie czekam na kolejną atrakcję czyli porożaste jeleniątka

dotikampo, toDzasta oraz tosia lubią to.
  9. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

dziwne- włożyć osiem zagród i jeszcze płacić floreny / nie jestem aż tak głupia/

m.pingu i tosia lubią to.
  10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie wkładasz zagród,,,tylko je wybierasz

xBabciaEwa, dotikampo oraz tosia lubią to.
  11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Nie wkładasz żadnych zagród, tylko wybierasz pulę z której wylosuje Ci zagrody, ile to już zależy ile zapłacisz.

12. sołtys333

sołtys333 Czeladnik forum

Borsuków możesz nie mieć ! , ale pandy tylko trzeba odblokować złotymi bananami . Zagroda pandy -10000 na targu .

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tu chodzi o czerwone pandy , których nie odblokujesz za złote banany , niestety .

aleksandra i Anetta41 lubią to.
  14. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja chyba poczekam na G & T bo nic z tego poradnika nie rozumiem chcą wygrać jedna zagrodę mogę dostać z jedna z ośmiu zaproponowanych prze siebie a ze okienek na zwykle jest duzo to zamiast flaminga dostane orla ??

-toja_71- lubi to.
  15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

flamingow chyba tam nie widziałam,a zwierzakow do wyboru jest wiecej niz 8
    obstawiasz wpierw 5 z 9,pozniej 2 z 6 i na koncu 1 z 4
    Wiec razem obstawiasz 8 szt z 19,ale co dostaniesz z tych 8 to tylko ten u góry wie;)
    Ale juz sie bałam ze bedzie jak z sadzonkami ze dadzą 2 nowe których pozniej nie ma w tsach.Wiec kto myślał ze w ts zdobedzie to sie bardzooo pomylił.
    Tyle dobrze dla tych co krócej grają że mogą zdobyc starsze zagrody,których nie ma już w nowych ts
    Ale np dla mnie nie ma tu nic co bym nie miała,wiec ja nie widze sensu brać w tym udział.
    Ale życzę by każdy zdobył to co potrzebuje:):):)

tosia i toDzasta lubią to.
  16. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

zważywszy na fakt ze brakuje mi borsuków i ostatnich czterech nowości z wyspy to nie będę ryzykować tych 15 florenow

Anetta41 lubi to.
  17. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

yyyyy włączyłam dwa losowania i nie wyskoczyło mi co dostałam za moje 30 florków....jakaś rada gdzie mogę to sprawdzić?:)

18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Pewnie tylko pomoc techniczna:(

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z góry przepraszam tych, którzy zachęceni moim postem natną się na Nagietku (jak ja przy jego poprzedniej wizycie). 10 losowań i trochę poprawiłam stan zagród, których miałam mało (w pojęciu mojego MieciaxD):
    - 2 łosie,
    - 2 świetliki,
    - 2 świstaki,
    - 1 skunsy,
    - 1 orły
    i 2 borsuki:) Nareszcie:) Teraz - skoro już je mam - pewnie będą wypadać z każdego TS-axD

20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Mnie Nagietek nie naciągnie na nic. Wszystko co ma w ofercie ja też mam, więc cóż może mi dać ... :p:p:p:p Niech się więc buja i buja...

toDzasta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.