Opinie Atrakcyjne zagrody!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Doktor Nagietek powraca i tym razem oferuje ciekawy wybór specjalnych zagród dla zwierząt! Teraz masz szansę sprawić sobie wymarzoną zagrodę!

123.png

Piątek 15.07.2016, godz. 14:00

Niedziela 17.07.2016, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czy ktoś lepiej znający moje marzenia zechciałby mnie łaskawie poinformować, jakie to są te moje wymarzone zagrody...?
    Serio pytam... niektóre z tych obrazeczków jakoś nic mi nie mówią 8)
    Czyżbym marzyła o tych zagrodach nawet ich nie znając...?
    Ech. jednak mózg ludzki to skomplikowany mechanizm 8)

Osobiście piętnastu florków za to nie dam... niech się moje marzenia idą czesać, przyda im się.

3. tosia

tosia Nadzorca forum

matko Nagietek czyli hit sam w sobie, cóż....

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja sobie dalej pomarzę i wystarczy .......

5. abrakadabra_1

abrakadabra_1 Czeladnik forum

Ja dziękuję, ja postoję. Za nic nie dam 15FL

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

i żadnego na zanętę???? nowego dla Miecia?
    Słuchy były o orłach pomarańczowych co to mają być do misji jeleniowej.

ross2, Megan oraz tosia lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że w grze po najechaniu kursorem na wybraną zagrodę pojawi się okienko informacyjne z dokładnym opisem.

8. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

ja coś tam zakupie, bo są zagrody których nie mam i jest szansa na je zdobycie ;)
    a moja sugestia dla DR NAGIETKA były już drzewa teraz zagrody to następnym razem niech przyjedzie z unikatowymi drzewkami typu mleczodrzew, jajeczne, pachnące, perełkowiec bo tych nie mam ani jednego to na 100% zakupie xD a o nie strasznie trudno

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nic nie kupię, bo po pierwsze: mam tylko 28 florenów, które rezerwuję na pomocników, a nawet gdybym miała więcej, to mi szkoda na te "wymarzone zagrody". Czekam na jelenia . :)
    Pozdrowienia dla kupujących !

10. blubeti69

blubeti69 Czeladnik forum

Hmm dla jednych wymarzone a dla innych nie ja podziękuje bo w tsach przynajmniej jest nadzieja na różowe zagrody

tosia lubi to.
  11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Jak to jakie???
    np
    Dziobaki, tak je lubie że zbieram namiętnie i zbieram i zbieram i ciągle je zbieram:cry:
    Szopy one mnie tak strasznie kochają że nawet te co do pociągu wsadziłam wróciły do mnie:mad:
    itd itd:(

12. Megan

Megan Komandor forum

a gdzie nawozowe, to też unikat, co ja piszę o tym to już trzeba całkowicie zapomnieć i nawet nie upominać sięxD

13. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

no nie wymieniłam wszystkich unikatowych drzewek, ale oczywiście nawozowe też i koziomleczodrzew, cukrowe, drutownik,solne xD
    może jak będziemy się upominać to coś tam dają

Megan i tosia lubią to.
  14. tosia

tosia Nadzorca forum

gdyby dali takie "rarytasy", to wiele osób kupiłoby floreny aby tylko je zdobyć, w tym byłabym nawet ja:)bo brakuje mi kilku i liczę obecnie na gt, w tej wersji Nagniot to mnie odrzuca na samą myślo_Oo_Oo_O-.--.--.-:D:D

15. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tylkooo żeee... cukrowych i solnych drzewek pewnie nie chcą dawać, bo liczą, że gracze kupią składniki na wyprzedaży :)
    A nawozowe baobaby to już w ogóle rozwalają balans na firmowym koncie :p

16. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

A ja uczucia mam mieszane... Na koncie 33 FL, a z przedstawionych zagród mam tylko 5. Kupić czy nie kupić? Oto jest pytanie!

tosia lubi to.
  17. dosias

dosias Generał forum

tak się składa że ani pand ani borsuków nie mam, ale mało florenów też na koncie. Za to mam sporo mrówkojadów i flamingów a pand jak nie ma tak nie ma, zobaczę czy się skusze na Nagietka

18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

I zapomniałeś o " baobabach" - drzewa dające "dopalacze", wtedy nawet ja wydam florki.

Megan i tosia lubią to.
  19. Megan

Megan Komandor forum

Gdyby były nawozowe sama bym zainwestowała realną kasę i zakupiła florenyxD

No nic, trzeba obejść się smakiem, zagród nie kupię, mam wszystkie a te żółte i pomarańczowe kolory zagród nie chcą mnie zmobilizować do wymiany kasy na floreny, więc tym razem tylko będę obserwatorem:p
    Brakuje mi tygrysów, lecz znając swoje szczęście, to nie trafię ich, więc spokojnie poczekam jak spadnie cena tygrysków na targu, mnie tam nigdzie się nie spieszy:)

bazyl2211 i tosia lubią to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie, tylko zapłacić i dostać... coś tam losowego spośród wybranych ;)
    Własnych zagród nie trzeba poświęcać - a szkoda, mam trochę kurników na zbyciu 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.