ATELIER N&A - sygnaturki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Angel

Angel Książę forum

Kilka postów wyżej (post#92) jest moja propozycja.
    Pozdrawiam:)

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Przepraszam, nie zauważyłam... jejciu, jakie są śliczne! ♥

Noo, jak mi śnieg stopnieje, to założę, ale śliczne ♥

Jeszcze raz dziękuję i miłego dnia :)

3. Angel

Angel Książę forum

Dzięki;), ale czemu Ty nie krzyczysz, że walnęłam błęda w Twoim nicku?:p

Poprawiona, przebieraj szybko;):
    http://s3.ifotos.pl/img/wio-cokie_wxqaxeq.png

ryba4862 i MOD_Cookie* lubią to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ah błąd nie był aż tak straszny, spokojnie mogłam nosić, więc niepotrzebnie poprawiałaś :D Ale dziękuję bardzo za zmianę ;) Idę się przebrać :p

5. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Natalia pewnie Cię te ciasteczka rozproszyły :p

6. barozd

barozd Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam serdecznie.
    Piękne sygienki robisz Natalko:)
    To ja też poproszę coś na przedwiośnie i jeżeli można to na święta, cobym w świątka nago nie latała i oczywiście awatarek jakiś taki uniwersalny:)
    Pozdrawiam gorąco:)

7. Angel

Angel Książę forum

Zapewne, bo ja straszny łasuch jestem.:pxD
    Witaj:)
    Dziękuję, sukienki tu razem z Agą szyjemy.:)
    Oczywiście chętnie kiecki Ci wydziergam, w poniedziałek powinny być, bo dziś, ani jutro nie mam czasu niestety.;)
    Miłego wieczoru.:)

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Natalko ale Ty masz przepiękną sygnaturkę, też bym taką chciała... ale raczej nie mogę już mieć identycznej :p Wszystko mi się w niej podoba: kotek, łapki, czcionka, mistrzostwo. Piękne prace tutaj powstają. Gratki :)

9. barozd

barozd Wszystkowiedząca wyrocznia

Poniedziałek to przecież za sekundkę jest:)
    Pozdrowionka ślę:)

10. kontakt23

Widze,że wszyscy do Natalii o_Oto może ja sie schowam w krzaki :oops:

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Agnieszko jak wszyscy? ja czekam takze i na Twoja pomyslowosc w uniwersalnej sygnaturce :)(post 78 ;)) :)

12. kontakt23

Myślałam,że chcesz tylko literkowe ;)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam wieczorkiem :)
    Natalko czy ta moja obecna sygna,to jest to co Tobie chodziło po głowie czy jeszcze coś nadal Ci chodzi?Takie piękne te Wasze kreacje,że zachciało mi się coś nowego:pChciałabym też jakieś takie fajne literki mieć,srebrno-czarne czy coś w tym stylu poproszę:)Z góry bardzo dziękuję i czekam na jakieś dzieło sztuki,miłej nocy życząc :)
    Agnieszko,wychodź z krzaków,bo od Ciebie jeszcze żadnego wdzianka nie mam ;) Więc poproszę i Ciebie o jakąś kreację.Może to być jakaś inna sowa od tej mojej obecnej, lub zupełnie coś innego.Jestem otwarta na propozycje i czekam cierpliwie :)
    Miłych snów życzę :)

14. kontakt23

Nieśmiało przyznam,że próbowałam coś wykombinować wcześniej ;)ale pomysł potem wylądował w koszu :eek:więc porzuciłam projekt :(

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dzień dobry,no to może i ja poproszę.Chciałabym coś wiosennego,z kwiatkami - konwalie,bzy,itd,w pastelowych kolorach.Jakaś mała błyskotka,ale to wedle możliwości;) dziekuję z góry :)

16. Wika7022

Agnieszko, prośba do Ciebie: poproszę sygnaturkę literkową (taką jak ty), tylko w tych literach barwy FCB. Co o tym myślisz? A avatar literka "W" z sygnaturki, czyli kolor taki sam. A, na sygnaturce napisz zamiast "Wika7022", "Wiktoria". Z góry dziękuję :)

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh nie, chcialam takze cos od Ciebie ;) siedze spokojnie i czekam aby nikt nie mowil ze popedzam ;)

18. ArtystycznaDusza

ArtystycznaDusza Czeladnik forum

Hejka, widzę, że tu piękne sygnatury powstają. Może i dla mnie byście coś dobrały? Nie mam odpowiedniej grafiki, ale chciałabym by to było coś co by pasowało do mojego loginu. Czy jesteście w stanie same coś dopasować? Jeśli nie to żaden problem, poszukam grafiki i napiszę jeszcze raz. Proszę tylko o odpowiedź. Dzięki.

19. Angel

Angel Książę forum

Witam:)
    Tak na szybko wpadłam, wszytko zapisane, będę dziergać raczej jutro.
    Pozdrawiam, miłej niedzieli.:)

Moniko - mogę mojego kotka odstąpić, przerobię tylko tło, mam podobnego jeszcze, ale już komuś też go dałam, wiec tamtego nie dam, bo mogą się jeszcze gdzieś "spotkać", ale mojego mogę, ponieważ ja ciuchy często zmieniam.;)xD

Ewuniu - literki mogę zrobić, ale srebrno czarne raczej nie wyjdą, tylko szaro - czarne, jak zacznę robić zobaczę co z tego wyjdzie. Dam znać.;)

Foczunia - ode mnie coś będzie, ale bez błyskotki, Aga pewnie coś z błyskotką zrobi.;)

Wiktoria - da się zrobić w kolorach FCB, na jutro powinny być.;)

ArtystycznaDusza - poproszę o materiał, będzie łatwiej trafić w gust, a jak coś mi ciekawego wpadnie pod Twój nick, to zrobię i przyniosę.;)

20. Wika7022

Spokojnie, nie spiesz się ;) Poczekam, jeśli będzie potrzeba ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.