ATELIER N&A - sygnaturki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czekam bardzo cierpliwie,nie ma pośpiechu:)

Angel,Twój mąż też kierowca?

2. Angel

Angel Książę forum

Przeczytaj >>TU<< ;)
    Nowe zasadyxD "Prywatne rozmowy" zakazane:p
    Kiedyś było można, teraz takie idiotyzmy powstały...:wuerg:

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Yhy ....masakra jakaś...
    Więc jeszcze raz dziękuję za sygienkę ;)

Angel lubi to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

foczunia84 informacja odnośnie tematyki rozmów znajduje się w zasadach działu:
    W związku z tym posty niezgodne z tematem wątku usunęłam.

5. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

....DZIĘKI...
    założę na pierwszy dzień wiosny ....

z HB załatwiłem 8)

dostałaś szlaban na fonty??!!
    tylko Gutenberg ma prawo do ©....
    i spadkobiercy,,....;);)
    nikt inny !!!!

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2015
  6. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2015
    0olimpia0 lubi to.
  7. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

Dziękuję :) super wyszło.

8. kontakt23

Proszę ;)

Zapraszamy w przyszłości :)

9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór,

chyba powinno być dzień dobry, ale za bardzo przyzwyczaiłem się, ze jak wchodzę na forum, to jest już ciemno ;)

Spodobały mi się nuty w sygnaturze Natalii i przychodzę z bardzo konkretną sprawą :)
    Mam materiał wyjściowy:
    Potrzebuję z niego skroić sygnaturkę okolicznościową z tekstem "bo Jazz jest od tego, aby bawić się na całego" napisanym jakąś fajną czcionką. Napis jest długi i nie wiem jak się będzie komponował ze stosunkowo niewielkim saksofonem, więc można do obrazka dodać coś pasującego, żeby nie było wielkich połaci pustej przestrzeni. Forma clipartu bez wodotrysków i miliona kolorów bardzo mi odpowiada.

10. Angel

Angel Książę forum

Dobry wieczór:) Wejdziesz może wieczorem.;)

W poniedziałek powinnam coś "skroić", zrobię najwyżej kilka wersji z saksofonem i nutami, różną czcionką, to zobaczysz czy coś Ci się spodoba, bo z tego akurat clipartu, który Ty podałeś nic nie zrobię, bo jak sam widzisz jest "zakreskowany".;)

Rozumiem, że na sygnaturze nie ma być podpisu, tylko ten napis?

11. MOD_Zgredek*

Cześć!

Jeżeli nie dasz rady zrobić nic z tego obrazka, może być instrument jazzowy (na przykład saksofon, klarnet albo fortepian), z którego wychodzi pięciolinia. Coś podobnego do tego:
    Na pięciolinii zamiast nut mógłby być napis. Tekst jest dość długi i niespecjalnie mam pomysł jak go zmieścić - może w dwóch liniach, albo na pięciolinii sam Jazz, a reszta pod spodem już bez pięciolinii? Albo jeszcze inaczej, jak masz własną wizję.

Jak znajdzie się jeszcze kawałek wolnego miejsca, możesz zwyklejszą czcionką dodać gdzieś w rogu albo na samym dole dopisać: "Ruda Śląska, 13 marca 2015r.", ale to jest opcja. Taki tekst mogę zawsze dodać samemu pod obrazkiem.
    Mojego nicku na sygnaturce nie potrzebuję. Natomiast, jeśli Ty się podpisujesz na swoich pracach (stawiasz jakiś swój znak lub inicjał), to oczywiście zamieść go.

Generalnie sygnaturka jest mocno okolicznościowa i musi być po prostu perfekcyjna. Na ten dzień czekałem od 4 lat i nie wiem, czy się jeszcze podobna okazja kiedykolwiek powtórzy.

12. Angel

Angel Książę forum

Spoko Zgredku, damy radę, oddaj się tylko w moje ręce i poczekaj troszku;):pxD. Wizję mam, a nawet kilka, muszę tylko mieć czasu trochę, więc w poniedziałek, jak pozałatwiam parę spraw urzędowych, będę robić.:)
    Będzie raczej saksofon, będą nuty, będzie napis, dam Ci do wyboru kilka sygnatur, tym bardziej, jeśli to naprawdę ma być ważna sygna.:) Kilka grafik już znalazłam.:) Musze to wszystko tylko, zgrać i ułożyć ze sobą.
    Sam zdecydujesz jaką włożysz, oczywiście o ile Ci się spodoba.;) Mam jednak nadzieję, że uda mi się trafić w gust, choć z jedną.;)
    Co do tego dodatkowego napisu, to zobaczymy, nie chcę "nawalić" tam za dużo.;)

13. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Bardzo proszę o uszycie Wielkanocnej sygnaturki. Materiału nie mam, ale jak zajdzie potrzeba to coś się znajdzie. Z tego co widziałam ... potraficie uszyć prawdziwe cudeńka ;)

Na sygnie mój nick - 0olimpia0

Do kompletu poproszę o awatarek ;)

Pozdrawiam :)

14. MOD_Zgredek*

To ja się oddaję i czekam grzecznie w kolejce, choć ciekawość mnie zżera straszliwa ;):pxD

15. kontakt23

16. Angel

Angel Książę forum

Jutro pomyślę.;)
    Usiadłam jeszcze dziś i przyniosłam coś takiego, może któraś z tych, poniższych się Tobie spodoba:):

http://s2.ifotos.pl/img/zgr01png_wneexsh.png

http://s10.ifotos.pl/img/zgr-03png_wneexsn.png

http://s2.ifotos.pl/img/zgr002png_wneenph.png

17. 0olimpia0

18. Angel

Angel Książę forum

19. 0olimpia0

20. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć :)

Słuchajcie, dziewczyny, zrobicie mi avek pasujący do sygnaturki? Może byś literka, co wymyślicie :)

Dzięki z góry :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.