ATELIER N&A - sygnaturki

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

Natalko kochana przyszłam sie przywitac i poprosic o kiecunie i kapelusik, wiosna i swięta za pasem zaraz wiec czas na przebieranki
    poprosze

2. Angel

Angel Książę forum

Witaj:)
    Kieckę uszyję, ale w poniedziałek do południa powinna być.:) Jutro nie dam rady.
    Czy to ma być sygna na wiosnę i święta, takie 2 w 1, czy bardziej wiosenna czy świąteczna? Napisałaś i o świętach i o wiośnie, dlatego pytam.;)
    Napisz jak możesz coś więcej, bo nie znam jeszcze Twojego gustu, czy tradycyjna prostokątna, czy nie, kolorystyka jakaś, czy obojętnie?

3. haft61

haft61 Fanatyk forum

lubie fiolety i niebieski, morski taki bo nad morzem mieszkam
    jestem jak ogień i woda dwa w jednym, jak ing i jang
    może byc dwa w jednym

4. Angel

Angel Książę forum

Zanotowane.;)xD
    Do poniedziałku zatem i miłego wieczoru.;)

P.S.
    Zazdroszczę morza...:p

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

mam 10 minut do niego , jest piekne uwielbiam, ale też kocham bieszczady i znow dwa w jednym

6. Angel

Angel Książę forum

No tak.xD
    Napisz jeszcze, proszę, czy sygna ma być tradycyjna prostokątna, bo widzę, że teraz taką nosisz, czy może być taka nieregularna?

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

moze być nieregularna, to sukienusia odkurzona wyciagnięta z szaft, nosze na zmiane z npisem haft i monika więc znow dwa w jednym
    mam w zasobach i animowane i nie i prostokatne , i rózne inne

8. Angel

Angel Książę forum

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

10. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Natalko :)

Słuchaj, czy masz trochę czasu? Bo ja teraz zabiegana, rozumiesz... codziennie karkówki. Nieważne. Chciałabym sygnaturkę literkową z motywem przewodnim wiosennym i Wielkanocnym (ale błagam, nie za bardzo). Ja muszę już lecieć, zdecyduj, co będzie najlepsze ;)

Miłego popołudnia :)

11. Angel

Angel Książę forum

Jak codziennie karkówka to ja bym nie dała rady...xDxD:p
    Nie ma sprawy zrobię Ci takie sygny.:)Tylko napisz, bo błagasz "nie za bardzo" o co?:eek: Nie mają być za bardzo wiosenne i wielkanocne, czy jak?:p

12. Wika7022

Sorki, szybko pisałam... *kartkówki xD

Chodziło mi o takie wiosenne, z jakimiś przebiśniegami, krokusami, itp., i żeby był motyw Wielkanocny, np. jajka, kurczak... albo nie musi być literkowa, może być taka zwykła ;) I jakiś ładny avatar ;*

13. Angel

Angel Książę forum

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A ja przyszłam poprosić o sygnaturkę dla męże - dzeniu_ck, chciałabym,żeby było coś z ciężarówką/tirem,może być animowana.Z góry dziękuję.

15. Angel

Angel Książę forum

Michaś, zwidów chyba nie mam, zamówienie widziałam, sygnę zrobiłam w 3 wersjach, ale zamówienia nie ma już...:eek:o_O
    Czyżbyś zrezygnował?:pxD
    Mimo to, że znikło zamówienie, wstawiam to co zrobiłam.;)
    Wersja bogata, bogatsza i całkiem skromna.
    Wybrałam obraz malarza, którego chciałeś, w trochę "weselszym" nastroju...jak na tego malarza, tak mi się wydaje...:) ...tak na wiosnę, lato akurat...:p
    Czcionka nicku ta, nie inna, chyba wiesz dlaczego.;) Trochę naśladuje sygnowanie obrazów przez HB.:p

Jak się nie spodoba nic, to najwyżej nie założysz.;)

http://s5.ifotos.pl/img/Aladdin-z_wnnrxeq.png

http://s2.ifotos.pl/img/AlladinSa_wnnrxwh.png

http://s2.ifotos.pl/img/AladdinSa_wnnrxwp.png

Ze swojej strony zrobię statyczną, bo nie robię animacji, a Aga może coś od siebie ruchomego podrzuci.;)

16. Wika7022

17. Angel

Angel Książę forum

Jak pisałam wyżej, ode mnie bez animacji, nie robię ruchomych.:)

No, nie wiem czy takim akurat jeździ, ale na forum, jak zechce, to musi pojeździć takim.;):p
    SzerokościxD

http://s5.ifotos.pl/img/dzeniuckk_wnnxpqq.png
    Proszę.:)

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No prawie takim,tylko czerwonym ;) dziękuję w imieniu małżonka:)
    I tak nieśmiało czekam na animowaną propozycję:)

19. Angel

Angel Książę forum

Proszę bardzo.:) No, żółte takie mniej spotykane...mój białym.;)

20. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Jak wymyśli to podrzuci ;)

Proszę o cierpliwość ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.